• Prințul Harry și Meghan Markle au lansat doar 12 episoade de podcast într-un interval de 3 ani, potrivit unui comentator regal, alimentând speculațiile cu privire la controlul lor asupra producției.
  • Aparițiile limitate ale cuplului regal în lumea podcasturilor au stârnit întrebări cu privire la motivul pentru care aceștia au ales să fie implicați doar într-un număr restrâns de proiecte.
  • Podcastul Archetypes al lui Meghan a fost în centrul câtorva controverse, inclusiv răspândirea de informații eronate despre vaccinul Covid-19.

Un comentator regal a declarat că Prințul Harry și Meghan Markle au reușit să producă doar 12 episoade de podcast în trei ani deoarece sunt foarte ,,dominatori” și este ,,dificil să lucrezi cu ei” , scrie Hindustan Times.

Kinsey Schofield a făcut aceste remarci după ce s-a aflat că podcastul de pe Spotify al lui Meghan nu va fi reînnoit pentru un al doilea sezon.

Podcastul lui Meghan Markle și Prințul Harry se încheie după doar 12 episoade

,,Cred că aceasta este o dovadă că sunt o provocare. Ați văzut că BBC a ieșit să spună că nu ar fi difuzat niciodată acel documentar Netflix, deoarece a fost controlat de Harry și Meghan” , a spus Kinsey.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

,,Este o provocare să lucrezi cu ei și de aceea au produs doar 12 episoade în trei ani. Nu este prima dată când îi vedem pe Harry și Meghan spunând că au plecat în condițiile lor sau că a fost un acord reciproc” , a adăugat Kinsey.

Ea a adăugat că ,,brandurile și persoanele fizice” vor dori acum să ,,evite” să lucreze cu soții Sussex. ,,Cred că este o zi foarte proastă pentru Meghan Markle. Ea urăște să eșueze și eșuează la scară globală. O audiență uriașă îi urmărea” , a spus Kinsey.

,,E o perioadă grea pentru ei. Cred că se străduiesc cu adevărat să își dea seama care este identitatea lor și care sunt următorii pași – și cred că este acela de a fi influenceri. Cred că Meghan va trebui să recurgă la crearea de conținut digital, pentru că ce altceva a mai rămas?” , a adăugat ea.

Meghan și Harry, considerați «dominatori»

,,Sunt două persoane care controlează atât de mult și insistă că știu următoarea mișcare corectă. Dar ei fac toate mișcările greșite. Cred că au nevoie de oameni în viața lor care să înceapă să le spună «nu, nu este o idee bună» . Au nevoie disperată de asta” , a conchis ea.

Podcastul Archetypes al lui Meghan a fost în centrul câtorva controverse, inclusiv răspândirea de informații eronate despre vaccinul Covid-19. De asemenea, emisiunea a fost acuzată că a făcut comentarii antisemite și a folosit insulte rasiale. Desființarea emisiunii vine după ce s-a raportat că Spotify ar putea reduce încă 200 de locuri de muncă.

Persoane din interiorul companiei Spotify au afirmat că cuplul regal nu a reușit să îndeplinească criteriul de productivitate necesar pentru a primi plata integrală, potrivit Wall Street Journal. Cu toate acestea, Meghan ar plănui să creeze mai multe podcasturi.

Citește și

O familie a găsit 800.000 de monede în subsolul casei. Cuplul spera să descopere o monedă care valorează un milion de dolari

Cum a furat iar spectacolul prințul Louis la prima paradă oficială Trooping the Colour a regelui Charles al III-lea de când a devenit monarh

De ce și-a încheiat Joe Biden discursul pe tema controlului armelor cu „God save the Queen, man”?