• Joe Biden a provocat o oarecare confuzie la sfârșitul discursului pe care l-a ținut vineri la ​​Summitul național pentru comunități mai sigure din Connecticut.
  • ,,God Save the Queen” a fost numele imnului național britanic în timpul reginei Elisabeta a II-a. După moartea acesteia, fiul ei, Regele Charles al III-lea, a urcat pe tron, iar imnul a revenit la „God Save the King”.
  • Jurnaliștii și experții încă încearcă să-și dea seama de ce a spus Biden așa ceva și ce a vrut să spună mai exact Joe Biden prin God Save The Queen.

Președintele SUA, Joe Biden, a provocat o oarecare confuzie la sfârșitul discursului pe care l-a ținut vineri la ​​Summitul național pentru comunități mai sigure din Connecticut, scrie Hindustan Times.

Biden a făcut apel la legi mai stricte privind controlul armelor de foc, iar la final și-a surprins audiența,  încheindu-și alocuțiunea cu mesajul din titlul imnului național al Regatului Unit, respectiv „God save the Queen, man”. 

,,God Save the Queen” a fost numele imnului național britanic în timpul reginei Elisabeta a II-a. După moartea acesteia, fiul ei, Regele Charles al III-lea, a urcat pe tron, iar imnul a revenit la ,,God Save the King” .

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $

Videoclipurile cu mesajul neobișnuit al președintelui SUA au început să circule rapid pe internet, utilizatorii rețelelor sociale întrebându-se ce a vrut să spună.  

Biden stârnește din nou controverse după ce a încheiat un discurs cu mesajul: „God save the Queen, man”

Secretarul adjunct principal de presă al Casei Albe, Olivia Dalton, a răspuns ulterior reporterilor spunând că președintele „a făcut un comentariu pentru cineva din mulțime” . 

La rândul său, Todd Gillman, corespondentul la Casa Albă pentru The Dallas Morning News, a acoperit discursul lui Biden și a spus că el și alți reporteri din sală nu au înțeles intenția remarcii.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat de ce ar fi putut spune asta” , a scris Gillman vineri pe Twitter. „Nu am nici o idee” , a declarat acesta. 

În timpul discursului său, președintele american și-a exprimat dezgustul că există violență cu armele „în fiecare zi în America” , în timp ce a promovat mai multe măsuri de control al armelor, inclusiv verificarea universală a antecedentelor și interzicerea puștii semi-automate AR-15.

Joe Biden este cunoscut pentru momentele sale jenante din timpul aparițiilor publice din trecut.

Citește și

Elon Musk a anunțat că, până la sfârşitul anului, vrea să implanteze primul cip în creierul unui om

Arnold Schwarzenegger spune că ar câștiga „clar” cursa pentru funcția de președinte al SUA. De ce nu poate candida

VIDEO. Momentul în care doi frați se reîntâlnesc cu lacrimi în ochi după catastrofa cu ambarcațiunea din Grecia