• Arnold Schwarzenegger a declarat că se vede „clar” câștigând alegerile prezidențiale din SUA – dacă ar putea candida.
  • Actorul de origine austriacă nu este eligibil pentru funcția președinte deoarece nu este „cetățean născut în SUA”.
  • În 2021, Schwarzanegger l-a numit pe Donald Trump „cel mai rău președinte din toate timpurile”.

Arnold Schwarzenegger a declarat că se vede „clar” câștigând alegerile prezidențiale din SUA – dacă ar putea candida. Actorul de origine austriacă nu este eligibil pentru funcția de președinte deoarece nu este „cetățean născut în SUA”. Schwarzenegger a emigrat în SUA în 1968 și a devenit cetățean american în 1983, scrie The Independent.

Schwarzenegger, care a avut două mandate de guvernator al Californiei, a vorbit despre ambițiile sale politice într-un nou interviu în cadrul emisiunii „Who’s Talking to Chris Wallace?”.

Într-un clip pentru revista People, actorul de 75 de ani spune că ar fi candidat la funcția de președinte al SUA, dacă legea ar fi fost alta.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Vreau să spun, cred că terenul era larg deschis în 2016. Și cred că terenul este deschis și acum. Chiar nu există o persoană care să îi poată aduce pe toți laolaltă”, spune Schwarzenegger.

Schwarzenegger cred că ar câștiga alegerile

Gazda Chris Wallace l-a întrebat pe actor dacă ar candida la președinție în 2024, dacă ar fi posibil, la care acesta a răspuns: „Văd atât de clar cum aș putea câștiga acele alegeri”.

Starul din Terminator a câștigat cursa pentru postul de guvernator în California în 2003 și 2006. El a fost cel de-al 38-lea guvernator al Californiei din 2003 până în 2011.

În 2021, Schwarzanegger l-a numit pe Donald Trump „cel mai rău președinte din toate timpurile”.

În documentarul Arnold, lansat recent pe Netflix, actorul a susținut că aproape a schimbat cea mai faimoasă replică a lui Terminator.

Citește și