• Contractul lui Harry și Meghan cu Spotify se încheie după ce „Archetypes” nu a fost reînnoit pentru un nou sezon.
  • Ducesa de Sussex a discutat în cadrul podcastului ei cu celebrități și experți despre istoria stereotipurilor formulate împotriva femeilor.
  • „Archetypes” a câștigat cel mai important premiu pentru podcasturi la People’s Choice Award din Los Angeles.

Contractul ducilor de Sussex cu Spotify a luat sfârșit. Mai mult, podcastul pe care Meghan Markle îl prezenta nu a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, scrie The Independent. Încetarea contractului a fost confirmată printr-o declarație a Archewell Audio, casa de discuri care generează conținut online pentru cuplu.

Meghan a fost gazda podcastului „Archetypes”, care a avut 12 episoade. Ducesa de Sussex a discutat cu celebrități și experți despre istoria stereotipurilor formulate împotriva femeilor.

Printre invitați s-au numărat tenismena Serena Williams, cântăreața Mariah Carey, Paris Hilton și actrițele Mindy Kaling și Constance Wu. În declarația comună a Archwell și Spotify se arată următoarele: „Spotify și Archewell Audio au stabiliy de comun acord să se despartă și sunt mândri de seria pe care am realizat-o împreună”.

Recomandări

CINE A SABOTAT ISRAELUL?
EMINEM ÎL INTRODUCE PE OBAMA
GEORGIA ARE SAH MAT
MACRON SE VEDE CU ORBAN
MODI VREA PACEA
PÂNĂ LA SFÂRȘIT

Harry și Meghan au semnat un contract profitabil cu gigantul de streaming audio pentru a găzdui și produce podcasturi, a căror valoare este estimată la aproximativ 25 de milioane de dolari, la sfârșitul anului 2020.

În decembrie, „Archetypes” a câștigat cel mai important premiu pentru podcasturi la People’s Choice Award din Los Angeles. Meghan a scris pe site-ul Archewell al cuplului la acea vreme: „Mi-a plăcut să mă implic în proces, stând până noaptea târziu, lucrând la scriere și creație”. „Și mi-a plăcut să intru adânc în conversații semnificative cu oaspeții mei diverși și inspirați, râzând și învățând cu ei”.

Citește și