• Contractul lui Harry și Meghan cu Spotify se încheie după ce „Archetypes” nu a fost reînnoit pentru un nou sezon.
  • Ducesa de Sussex a discutat în cadrul podcastului ei cu celebrități și experți despre istoria stereotipurilor formulate împotriva femeilor.
  • „Archetypes” a câștigat cel mai important premiu pentru podcasturi la People’s Choice Award din Los Angeles.

Contractul ducilor de Sussex cu Spotify a luat sfârșit. Mai mult, podcastul pe care Meghan Markle îl prezenta nu a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, scrie The Independent. Încetarea contractului a fost confirmată printr-o declarație a Archewell Audio, casa de discuri care generează conținut online pentru cuplu.

Meghan a fost gazda podcastului „Archetypes”, care a avut 12 episoade. Ducesa de Sussex a discutat cu celebrități și experți despre istoria stereotipurilor formulate împotriva femeilor.

Printre invitați s-au numărat tenismena Serena Williams, cântăreața Mariah Carey, Paris Hilton și actrițele Mindy Kaling și Constance Wu. În declarația comună a Archwell și Spotify se arată următoarele: „Spotify și Archewell Audio au stabiliy de comun acord să se despartă și sunt mândri de seria pe care am realizat-o împreună”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Harry și Meghan au semnat un contract profitabil cu gigantul de streaming audio pentru a găzdui și produce podcasturi, a căror valoare este estimată la aproximativ 25 de milioane de dolari, la sfârșitul anului 2020.

În decembrie, „Archetypes” a câștigat cel mai important premiu pentru podcasturi la People’s Choice Award din Los Angeles. Meghan a scris pe site-ul Archewell al cuplului la acea vreme: „Mi-a plăcut să mă implic în proces, stând până noaptea târziu, lucrând la scriere și creație”. „Și mi-a plăcut să intru adânc în conversații semnificative cu oaspeții mei diverși și inspirați, râzând și învățând cu ei”.

Citește și