• Rhys Whittock, sosia prințului Harry, este din Kent și are 39 de ani.
  • Rhys a câștigat competiția EasyJet pentru „Best Prince Harry Lookalike in Europe” în 2018.
  • Sosia prințului Harry a spus: „Întotdeauna am fost un mare fan al familiei regale”

Cum ar fi să îți câștigi existența doar pentru că semeni cu o persoană publică? Mai ales dacă este vorba despre un membru al familiei regale britanice? Ei bine, Rhys Whittock câștigă bani doar pentru că seamănă cu fiul regelui Charles al III-lea, scrie Metro.

Care este povestea lui Rhys

Rhys Whittock este din Kent și are 39 de ani, deci este cu un an mai mare decât prințul Harry,și știe să se folosească de faptul că seamănă foarte bine cu acesta.

Sosia ducelui de Sussex spune că pentru un rol câștigă într-o singură zi mai mult de 1.000 de lire sterline. După Megxit, se aștepta să aibă pierderi și chiar să își piardă locul de muncă, mărturisește el, însă business-ul crește vertiginos, mai ales după lansarea cărții de memorii Spare. Aparițiile publice continue ale familiei regale îi dau de lucru lui Rhys mai mult ca niciodată.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
Sursă: New York Times

Cum a reușit să facă banii

Rhys a fost ani buni oprit pe stradă pentru a i se spune că arată ca Harry înainte de a semna în cele din urmă cu o agenție în 2018. De atunci, a călătorit în toată lumea pentru diverse roluri, cum ar fi reclame TV, funcții private și, cel mai recent, reconstituiri ale știrilor și evenimentelor după aparițiile lui Harry în tribunal.

De asemenea, fiind un fan al familiei regale, Rhys speră să-l cunoască pe Harry într-o zi și consideră că job-ul lui este „cel mai bun din lume”. El face și o glumă referitoare la diferența de vârstă dintre el și prinț. Pentru că Harry e mai mic cu un an decât el, Rhys spune oamenilor că de fapt ducele de Sussex seamănă cu el, pentru că el s-a născut primul.

Citește și: