• Louis s-a alăturat fraților săi pentru prima paradă ,,oficială” a bunicului său de ziua de naștere de când a devenit rege.
  • Prințul George și frățiorul său, prințul Louis, s-au îmbrăcat în culori marine cu cravate roșii, în timp ce prințesa Charlotte a fost frumoasă în alb și roșu.
  • Ceremonia ,,Trooping the Colour” este o tradiție regală care datează din secolul al XVIII-lea, când ar fi fost realizată pentru prima dată în timpul domniei regelui Carol al II-lea, în 1748.

Prințul Louis și-a arătat încă o dată latura neastâmpărată în timpul primei parade a regelui Charles al III-lea Trooping the Colour în calitate de monarh, scrie The Independent.

După ce a urmărit defilarea Royal Air Force de la balconul Palatului Buckingham împreună cu familia sa, Louis a salutat mulțimea adunată afară.

Tânărul membru al familiei regale a readus în fața mulțimii salutul pe care l-a prezentat pentru prima dată la încoronarea regelui. Micul prinț își câștigă reputația de a face deliciul publicului larg – el a ținut prima pagină a ziarelor și anul trecut, în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină, pentru regretata sa străbunica, regina Elisabeta a II-a.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Fiul cel mic al lui William și al lui Kate a fost fotografiat în timp ce își pișca nasul, făcea mutre amuzante și se juca cu părul în timp ce se îndrepta spre parada militară care a comemorat prima aniversare ,,oficială” a bunicului său ca suveran.

George, Charlotte și Louis fură spectacolul la Trooping the Colour în ținute roșii asortate

Prințul George și frățiorul său, prințul Louis, s-au îmbrăcat în culori marine cu cravate roșii, în timp ce prințesa Charlotte a fost frumoasă în alb și roșu.

Așezat alături de regina Camilla, prințesa de Wales și frații săi, George și Charlotte, într-o trăsură trasă de cai, Louis părea că nu poate sta locului.

Prima apariție a lui Louis la ceremonia Trooping the Colour de anul trecut, cu ocazia ultimei parade de ziua de naștere a reginei Elisabeta, i-a lăsat, de asemenea, pe fani fără grai.

Cel mai tânăr prinț a fost văzut acoperindu-și urechile și schițând țipete în timpul paradei RAF pe cerul de deasupra Palatului Buckingham.

,,De fiecare dată când îl văd pe prințul Louis, îmi vine să chicotesc” , a scris sâmbătă un utilizator al rețelelor sociale , catalogându-l ca fiind ,,năzbâtios” .

O altă persoană a scris: ,,A fost minunat să îi văd pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la Trooping of the Colour. Ei sunt întotdeauna încântători” .

,,Expresiile Prințului Louis, ca întotdeauna, sunt atât de amuzante” , a mai notat un utilizator Twitter.

Acesta le-a reamintit fanilor regali de bufoneriile sale din trecut – inclusiv la ceremonia de încoronare a lui Charles luna trecută.

În drum spre Westminster Abbey, Louis și-a apăsat lipit nasul de fereastra trăsurii, în timp ce le făcea cu mâna fanilor care se adunaseră pentru momentul istoric.

Prinţul Louis a furat toate privirile la încoronarea Regelui Charles al III-lea

El a fost văzut apoi căscând larg în timp ce aștepta în fața abației. În timpul ceremoniei, Louis a părut distras de ceva de pe tavan, în timp ce sora sa mai mare, Charlotte, s-a aplecat să vadă la ce gesticula.

Ceremonia ,,Trooping the Colour” este o tradiție regală care datează din secolul al XVIII-lea, când ar fi fost realizată pentru prima dată în timpul domniei regelui Carol al II-lea, în 1748.

Citește și

Charlie Puth a compus un cântec în timpul unei partide de sex: „Am înregistrat rapid și m-am reapucat de treabă”

CFR Călători pune în circulație „Trenurile Soarelui”, spre litoral. Vezi programul și tarifele

FOTO|VIDEO. Regele Charles al III-lea, primul monarh care participă călare la parada aniversară „Trooping the Colour”