• Louis s-a alăturat fraților săi pentru prima paradă ,,oficială” a bunicului său de ziua de naștere de când a devenit rege.
  • Prințul George și frățiorul său, prințul Louis, s-au îmbrăcat în culori marine cu cravate roșii, în timp ce prințesa Charlotte a fost frumoasă în alb și roșu.
  • Ceremonia ,,Trooping the Colour” este o tradiție regală care datează din secolul al XVIII-lea, când ar fi fost realizată pentru prima dată în timpul domniei regelui Carol al II-lea, în 1748.

Prințul Louis și-a arătat încă o dată latura neastâmpărată în timpul primei parade a regelui Charles al III-lea Trooping the Colour în calitate de monarh, scrie The Independent.

După ce a urmărit defilarea Royal Air Force de la balconul Palatului Buckingham împreună cu familia sa, Louis a salutat mulțimea adunată afară.

Tânărul membru al familiei regale a readus în fața mulțimii salutul pe care l-a prezentat pentru prima dată la încoronarea regelui. Micul prinț își câștigă reputația de a face deliciul publicului larg – el a ținut prima pagină a ziarelor și anul trecut, în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină, pentru regretata sa străbunica, regina Elisabeta a II-a.

Recomandări

CINE A SABOTAT ISRAELUL?
EMINEM ÎL INTRODUCE PE OBAMA
GEORGIA ARE SAH MAT
MACRON SE VEDE CU ORBAN
MODI VREA PACEA
PÂNĂ LA SFÂRȘIT

Fiul cel mic al lui William și al lui Kate a fost fotografiat în timp ce își pișca nasul, făcea mutre amuzante și se juca cu părul în timp ce se îndrepta spre parada militară care a comemorat prima aniversare ,,oficială” a bunicului său ca suveran.

George, Charlotte și Louis fură spectacolul la Trooping the Colour în ținute roșii asortate

Prințul George și frățiorul său, prințul Louis, s-au îmbrăcat în culori marine cu cravate roșii, în timp ce prințesa Charlotte a fost frumoasă în alb și roșu.

Așezat alături de regina Camilla, prințesa de Wales și frații săi, George și Charlotte, într-o trăsură trasă de cai, Louis părea că nu poate sta locului.

Prima apariție a lui Louis la ceremonia Trooping the Colour de anul trecut, cu ocazia ultimei parade de ziua de naștere a reginei Elisabeta, i-a lăsat, de asemenea, pe fani fără grai.

Cel mai tânăr prinț a fost văzut acoperindu-și urechile și schițând țipete în timpul paradei RAF pe cerul de deasupra Palatului Buckingham.

,,De fiecare dată când îl văd pe prințul Louis, îmi vine să chicotesc” , a scris sâmbătă un utilizator al rețelelor sociale , catalogându-l ca fiind ,,năzbâtios” .

O altă persoană a scris: ,,A fost minunat să îi văd pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la Trooping of the Colour. Ei sunt întotdeauna încântători” .

,,Expresiile Prințului Louis, ca întotdeauna, sunt atât de amuzante” , a mai notat un utilizator Twitter.

Acesta le-a reamintit fanilor regali de bufoneriile sale din trecut – inclusiv la ceremonia de încoronare a lui Charles luna trecută.

În drum spre Westminster Abbey, Louis și-a apăsat lipit nasul de fereastra trăsurii, în timp ce le făcea cu mâna fanilor care se adunaseră pentru momentul istoric.

Prinţul Louis a furat toate privirile la încoronarea Regelui Charles al III-lea

El a fost văzut apoi căscând larg în timp ce aștepta în fața abației. În timpul ceremoniei, Louis a părut distras de ceva de pe tavan, în timp ce sora sa mai mare, Charlotte, s-a aplecat să vadă la ce gesticula.

Ceremonia ,,Trooping the Colour” este o tradiție regală care datează din secolul al XVIII-lea, când ar fi fost realizată pentru prima dată în timpul domniei regelui Carol al II-lea, în 1748.

Citește și

Charlie Puth a compus un cântec în timpul unei partide de sex: „Am înregistrat rapid și m-am reapucat de treabă”

CFR Călători pune în circulație „Trenurile Soarelui”, spre litoral. Vezi programul și tarifele

FOTO|VIDEO. Regele Charles al III-lea, primul monarh care participă călare la parada aniversară „Trooping the Colour”