• Pasiunea lui Charlie Puth pentru muzică este mai importantă decât orice.
  • Artistul a recunoscut că s-a oprit în timpul unei partide de sex pentru a înregistra o parte dintr-un cântec.
  • Artistul a mai declarat că întotdeauna i-a „plăcut să fie dezbrăcat”.

Pasiunea lui Charlie Puth pentru muzică este mai importantă decât orice, scrie People. Artistul a recunoscut că s-a oprit în timpul unei partide de sex pentru a înregistra o parte dintr-un cântec.

Este vorba despre piesa „Marks on My Neck”, de pe albumul său din 2022. Puth, în vârstă de 31 de ani, a împărtășit încă de pe atunci povestea din spate, pentru Interview.

„Am scris cântecul în mijlocul actului”, a spus el, adăugând: „Poate că ar fi trebuit să mă concentrez mai mult asupra actului, dar melodia pur și simplu mi-a venit în cap”. „De fapt, mă oprisem și înregistrasem o mică notă rapidă și apoi a trebuit să mă întorc la număr”, a precizat Puth. „Dar de acolo a venit acea melodie”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

„Îmi amintesc că mă trezeam și mă priveam în oglindă, observând că am semne de pe gât, iar în fiecare zi se vindecau și dispăreau. La fel și persoana care le-a pus pe mine”, a continuat Puth. „Și am plecat pe drumuri diferite. Sunt recunoscător pentru această experiență și poate că și ei îi sunt, dar mi s-a părut interesant că o persoană poate dispărea odată cu cicatricile de pe gâtul tău”.

Artistul, nominalizat la premiile Grammy, a recunoscut că întotdeauna i-a „plăcut să fie dezbrăcat”. „Voi avea grijă cum îmi aleg cuvintele, pentru că nu vreau ca oamenii să înțeleagă greșit acest lucru”, a spus el. „Din nou, nu sunt captivat de felul în care arăt, dar știu că nu sunt urât. Așa că, uneori, mă uit la mine în oglindă și îmi spun: „Chiar am un fund destul de frumos”.

Citește și