• Al Pacino a explicat de ce nu a citit numele tuturor celor 10 nominalizați la premiile Oscar.
  • Nu a fost intenția mea să îi omit”, a spus Pacino într-o declarație.
  • În schimb, a precizat că a fost o alegere a producătorilor de a nu-i mai spune pe nominalizați din nou, deoarece aceștia au fost evidențiați individual pe parcursul ceremoniei”.

Al Pacino a explicat de ce nu a citit numele tuturor celor 10 nominalizați la premiile Oscar, spunând că decizia a fost luată de producătorii spectacolului, scrie BBC.

Actorul a înmânat ultimul trofeu al serii, la evenimentul de duminică, plin de vedete, de la Los Angeles. Dar a existat o confuzie atunci când a anunțat brusc câștigătorul ca fiind Oppenheimer, fără a enumera mai întâi nominalizații, așa cum se obișnuiește.

Nu a fost intenția mea să îi omit”, a spus Pacino într-o declarație. În schimb, a precizat că a fost o alegere a producătorilor de a nu-i mai spune [pe nominalizați] din nou, deoarece aceștia au fost evidențiați individual pe parcursul ceremoniei”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

În declarația sa, care a fost publicată luni după-amiază, actorul premiat cu Oscar a adăugat că a ales să urmeze” modul în care producătorii au dorit să fie decernat premiul.

Îmi dau seama că a fi nominalizat este o piatră de hotar uriașă în viața cuiva și a nu fi recunoscut pe deplin este jignitor și dureros”, a spus Pacino.

Spun acest lucru ca o persoană care are o relație profundă cu regizorii, actorii și producătorii, așa că empatizez profund cu cei care au fost jigniți de această omisiune și de aceea am simțit că este necesar să fac această declarație.” Anunțul lui Pacino a însemnat că seara s-a încheiat într-o notă confuză, fără fanfara obișnuită în jurul celui mai mare premiu al serii.

Deschizând plicul, el a spus încet ochii mei văd Oppenheimer„, lăsând publicul momentan confuz dacă filmul chiar a câștigat.

Citește și