• Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a suferit o eliminare surprinzătoare la Indian Wells în turul 3.
  • Djokovic a fost învins de italianul Luca Nardi, în vârstă de 20 de ani și clasat pe locul 123 ATP, într-un meci care s-a încheiat cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, într-o partidă care a durat două ore și 22 de minute.
  • Nardi, care a intrat pe tabloul principal ca „lucky loser”, a reușit să producă o surpriză uriașă înfruntându-l pe liderul clasamentului mondial și își va continua parcursul în turneu, urmând să îl întâlnească pe americanul Tommy Paul în runda optimilor.

Sârbul Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a fost eliminat surprinzător de la Indian Wells, fiind învins în turul 3 de italianul Luca Nardi (20 de ani, 123 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-3, după două ore și 22 de minute de joc, scrie Sky Sports.

Nardi, care ocupă locul 123, a încheiat marea surpriză în fața jucătorului nr. 1 în clasament cu un as. Italianul în vârstă de 20 de ani și-a scăpat racheta și și-a dus mâinile la față aproape cu neîncredere înainte de a-l saluta pe Djokovic la fileu.

„Este un miracol”, a declarat Nardi într-un interviu acordat la Tennis Channel.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

„Sunt un tip de 20 de ani, 100 în lume, și îl bat pe Novak. Deci, o nebunie. O nebunie”.

Dând tonul devreme cu loviturile sale dure, Nardi l-a frustrat pe Djokovic toată seara. A existat un moment în care Nardi a fost surprins de un apel „in” și a lovit cu dezinvoltură mingea înapoi peste fileu. A rezultat un winner și l-a determinat pe Djokovic să se plângă oficialului despre o potențială piedică.

Nardi era cât pe ce să se întoarcă acasă. El a intrat pe teren ca „lucky loser”, adică un jucător care s-a împiedicat la ultimul obstacol în calificări, dar a ajuns pe tabloul principal ca înlocuitor al unui jucător accidentat care s-a retras înainte de primul tur. În cazul lui Nardi, el l-a înlocuit pe Tomas Martin Etcheverry (nr. 30) și a primit un bye în runda inaugurală.

„Înainte de această seară, nimeni nu mă cunoștea”, a spus Nardi, care îl va înfrunta pe americanul Tommy Paul în optimi.

„Sper că acum publicul s-a bucurat de joc. Sunt super fericit cu asta”.

Djokovic cu siguranță nu știa atât de multe despre Nardi, ci doar ceea ce a desprins privindu-l jucând. Știa că Nardi avea un joc puternic pe linia de fund, în special cu forehandul, și că se mișca bine.

„A intrat ca lucky loser’ pe tabloul principal (pe tabloul principal), așa că nu prea avea nimic de pierdut. Așa că a jucat foarte bine”, a spus Djokovic.

„A meritat să câștige. Am fost mai mult surprins de nivelul meu. Nivelul meu a fost foarte, foarte rău”.

Aceasta este o fereastră modală.

Citește și