• Cei de la Netflix sunt destul de entuziasmați de noua direcție.
  • Sursele anunță că cei doi tenismeni au încasat aproximativ un milion de dolari fiecare pentru participarea la eveniment.
  • Alcaraz a câştigat deja turnee majore la US Open şi Wimbledon şi se află pe locul doi în lume, după Novak Djokovic.

Prima zi de luni din martie e una de sărbătoare în sportul internațional. Azi e marcată Ziua Mondială a tenisului. Cum altfel ar putea fi celebrată, dacă nu cu un super meci demonstrativ între spaniolii Rafael Nadal și Carlos Alcaraz. Nu oriunde, ci chiar în Las Vegas.

Netflix a transmis meciul în direct aseară. Meciul a avut loc în Las Vegas, spre încântarea lui Rafael, și a pus față în fața două generații ale tenisului, una cu o super poveste de glorie și una cu foarte mult potențial. Cei de la Netflix sunt destul de entuziasmați de noua direcție. Sursele anunță că cei doi tenismeni au încasat aproximativ un milion de dolari fiecare pentru participarea la eveniment. Andre Agassi, Andy Roddick sau David Ferrer au fost printre invitații speciali la eveniment.

Cei doi nu se află în cea mai bună condiție fizică. S-a jucat pe bune și asta o arată și scorul final. Rafael a început cu 6-3 în primul set, Alcaraz a răspuns cu 6-4, în setul 2, iar super tie break-ul care a închis duelul a mers la mai tânărul spaniol, care s-a impus cu scorul de 14-12.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Nadal, care a câştigat 22 de titluri de Grand Slam, a adăugat că viitorul tenisului spaniol este pe mâini bune cu tânărul de 20 de ani. Alcaraz a câştigat deja turnee majore la US Open şi Wimbledon şi se află pe locul doi în lume, după Novak Djokovic.

Nadal, care a stat aproape un an pe tuşă din cauza unei accidentări la picior înainte de a suferi o accidentare musculară la începutul acestui sezon, a declarat că s-a simţit „mult mai bine decât se aştepta” în timpul meciului demonstrativ.

Citește și