• Dolly Parton confirmă că Beyoncé a înregistrat un cover al piesei „Jolene”, anticipându-se că acesta va fi inclus pe viitorul ei album country.
  • Beyoncé devine prima femeie de culoare care ajunge în fruntea clasamentului country din SUA cu single-ul „Texas Hold ‘Em”, ceea ce a fost felicitat de Parton pe rețelele sociale.
  • Lansând albumul „Renaissance Act II” pe 29 martie, Beyoncé stabilește un nou record ca prima femeie care conduce simultan clasamentele Hot Country Songs și Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Dolly Parton se pare că a lăsat să se înțeleagă că Beyoncé a făcut un cover al piesei sale de succes, „Jolene”, scrie NME.

În timpul unui interviu, Dolly Parton a vorbit despre aventura lui Beyoncé în lumea muzicii country cu ultimele două single-uri ale sale, „Texas Hold ‘Em” și „16 Carriages”, precum și despre viitorul său album, „Rennaisance Act II”.

În timp ce vorbea despre trecerea lui Beyoncé la muzica country, Parton a fost întrebată despre zvonurile potrivit cărora Beyoncé va include un cover al piesei „Jolene” pe noul ei album.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

„Ei bine, cred că a făcut-o. Cred că a înregistrat „Jolene” și cred că va fi probabil pe albumul ei country, ceea ce mă încântă foarte mult.”

Aceasta nu este prima dată când Parton își exprimă sprijinul pentru Beyoncé. După ce a anunțat „Renaissance Act II” și a lansat „Texas Hold ‘Em”, single-ul a ajuns pe primul loc în topurile country din SUA, făcând-o pe Beyoncé prima femeie de culoare care a ajuns în topul clasamentului.

Dolly Parton a felicitat-o pe solistă pe rețeele de socializare: „Sunt un mare fan al lui Beyoncé și sunt foarte încântată că a făcut un album country. Așa că felicitări pentru single-ul numărul unu din Billboard Hot Country. Abia aștept să aud albumul complet! Cu drag, Dolly”.

Pe lângă faptul că este prima femeie de culoare care ajunge în fruntea clasamentului Country, Beyoncé a devenit și prima femeie care ajunge în fruntea clasamentelor Hot Country Songs și Hot R&B/Hip-Hip Songs de când aceste topuri au început în 1958. Singurii alți artiști care au condus ambele topuri sunt Justin Bieber, Billy Ray Cyrus, Ray Charles și Morgan Wallen.

„Renaissance Act II” urmează să fie lansat pe 29 martie și reprezintă a doua parte a ceea ce se așteaptă să fie o trilogie de albume „Renaissance”.

Citește și