• AMC Theatres, cel mai mare lanț de cinematografe, a fost salvat de Taylor și Beyoncé.
  • A. Aron, director AMC: „Creșterea veniturilor din T4 se datorează filmelor concert”.
  • Filmul muzical al lui Swift a încasat 275 mil.$ la nivel mondial, doborând recorduri.
  • AMC Theatres: „Laudele noastre pentru Taylor Swift și Beyoncé nu au limite”.

Fanii au stat la coadă la AMC pentru a viziona filmul „Renaissance: A Film by Beyoncé”. Taylor Swift și Beyoncé salvează industria cinematografică. AMC Theatres, cel mai mare lanț de cinematografe din lume, le este dator celor 2 vedete, pentru că, în 2023, filmele lor le-au triplat profitul, scrie NBC News.

Hollywood-ul si industria cinematografică nu mai e ce a fost odată. Asta, în principal, din cauza pandemiei și a platformelor de streaming, care sunt din ce în ce mai multe. Oamenii preferă confortul de acasă, e mult mai simplu să vezi un film când stai pe canapeaua ta alături de cei dragi; însă mersul la cinema e o experiență care vine cu multe la pachet, inclusiv cu o mai bună calitate sonoră și vizuală.

Există un stimulent care poate salva cinematograful- mai exact cultura starului- asta confirmă AMC Theatres, cel mai mare lanț de cinematografe din lume. Câștigurile din al patrulea trimestru din 2023 al companiei – mai exact, veniturile totale – au crescut cu 12%, iar profitul operațional aproape s-a triplat.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Potrivit raportului, creșterea are legătură în totalitate cu lansarea din 2023 al filmului „The Eras Tour” și „Renaissance: A Film by Beyoncé”, două filme de concerte masiv populare care au salvat o întreagă industrie. Cele 2 lungmetraje au remodelat box office-ul. Taylor Swift a fost și este în continuare un fenomen.

Citește și