• Ben McDonald, în vârstă de 51 de ani, l-a acuzat pe Scott Swift, în vârstă de 71 de ani, că s-a lovit cu fața de un debarcader din Sydney.
  • Confruntarea a avut loc marți, după ce Swift și megastarul pop au debarcat de pe o barcă.
  • Un purtător de cuvânt al cântăreței nu a abordat afirmația de atac.

Poliția australiană investighează o acuzație a unui paparazzo conform căreia a fost agresat de tatăl lui Taylor Swift, scrie BBC.

Ben McDonald, în vârstă de 51 de ani, l-a acuzat pe Scott Swift, în vârstă de 71 de ani, că s-a lovit cu fața de un debarcader din Sydney. Confruntarea a avut loc marți, după ce Swift și megastarul pop au debarcat de pe o barcă.

Un purtător de cuvânt al cântăreței nu a abordat afirmația de atac, dar a spus că două persoane s-au comportat agresiv față de ei, a informat presa locală.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Un videoclip publicat de presa australiană o arată pe cântăreață, care este ascunsă sub o umbrelă, mergând împreună cu tatăl ei și cu agenții de securitate de-a lungul Neutral Bay Wharf în jurul orei 02:30.

„În 23 de ani în care am făcut asta, nu am fost niciodată agresat, cu atât mai puțin cu pumnul în față de un tată”, a spus el.

Reprezentantul cântăreței a spus: „Două persoane se împingeau agresiv spre Taylor, apucau personalul ei de securitate și amenințau că vor arunca o femeie în apă”.

Swift tocmai susținuse ultimul concert australian în turneul ei extrem de popular Eras.

„Bărbatul mai tânăr a raportat incidentul și cercetările sunt acum în curs de către ofițerii de pe lângă North Shore Police Area Command”, a declarat poliția din New South Wales într-un comunicat.

Citește și