• Ben McDonald, în vârstă de 51 de ani, l-a acuzat pe Scott Swift, în vârstă de 71 de ani, că s-a lovit cu fața de un debarcader din Sydney.
  • Confruntarea a avut loc marți, după ce Swift și megastarul pop au debarcat de pe o barcă.
  • Un purtător de cuvânt al cântăreței nu a abordat afirmația de atac.

Poliția australiană investighează o acuzație a unui paparazzo conform căreia a fost agresat de tatăl lui Taylor Swift, scrie BBC.

Ben McDonald, în vârstă de 51 de ani, l-a acuzat pe Scott Swift, în vârstă de 71 de ani, că s-a lovit cu fața de un debarcader din Sydney. Confruntarea a avut loc marți, după ce Swift și megastarul pop au debarcat de pe o barcă.

Un purtător de cuvânt al cântăreței nu a abordat afirmația de atac, dar a spus că două persoane s-au comportat agresiv față de ei, a informat presa locală.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Un videoclip publicat de presa australiană o arată pe cântăreață, care este ascunsă sub o umbrelă, mergând împreună cu tatăl ei și cu agenții de securitate de-a lungul Neutral Bay Wharf în jurul orei 02:30.

„În 23 de ani în care am făcut asta, nu am fost niciodată agresat, cu atât mai puțin cu pumnul în față de un tată”, a spus el.

Reprezentantul cântăreței a spus: „Două persoane se împingeau agresiv spre Taylor, apucau personalul ei de securitate și amenințau că vor arunca o femeie în apă”.

Swift tocmai susținuse ultimul concert australian în turneul ei extrem de popular Eras.

„Bărbatul mai tânăr a raportat incidentul și cercetările sunt acum în curs de către ofițerii de pe lângă North Shore Police Area Command”, a declarat poliția din New South Wales într-un comunicat.

Citește și