• Bianca Cline îi va lua locul lui Hutchins în calitate de director de imagine al filmului.
  • Primul director adjunct David Halls a fost de acord să pledeze vinovat la acuzația de utilizare neglijentă a unei arme letale.
  • Arhivele pentru Baldwin și Gutierrez-Reed sunt programate pentru vineri.

Filmările pentru Rust se vor încheia la un an și jumătate de la moartea cineastului, Halyna Hutchins, au anunțat miercuri producătorii.

Hutchins a fost ucisă pe platoul de filmare după ce un pistol de recuzită ținut de producătorul și starul filmului, Alec Baldwin, a descărcat un glonț real, care a lovit-o pe cineast.

Baldwin și armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, sunt în prezent acuzați de omor involuntar din culpă pentru acest incident, însă starul din 30 Rock se va număra printre distribuția și echipa care se vor întoarce la producție.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Vestea repornirii filmului vine la câteva zile după ce Baldwin a obținut o victorie juridică majoră, când un procuror din New Mexico a renunțat la acuzațiile de sporire a armelor de foc împotriva actorului în dificultate.

Avocații lui Baldwin au criticat decizia de a aplica actorului acuzația de îmbunătățire, deoarece legea a fost adoptată după filmările din octombrie 2021. Aceasta înseamnă că Baldwin se confruntă acum cu o pedeapsă maximă de 18 luni de închisoare dacă va fi găsit vinovat de omor involuntar prin imprudență, în loc de un minim de cinci ani conform acuzației de sporire a pedepsei.

Regizorul Joel Souza, care a fost, de asemenea, rănit în incidentul de pe platou, a adăugat: Sunt profund recunoscător lui Richie, Carter și Colin pentru invitația la Yellowstone Film Ranch din Montana. Prietenia lor de nezdruncinat, sprijinul și acum parteneriatul lor în finalizarea filmului Rust și în cinstea Halynei înseamnă enorm pentru mine și pentru întreaga noastră echipă de producție”.