• Amber Heard a lansat un apel împotriva hotărârii de defăimare.
  • Ea susține că dosarele sale medicale, în care susține că a raportat abuzul suferit, ar fi trebuit să fie arătate juriului.
  • Heard, în vârstă de 36 de ani, și echipa sa de avocați au susținut că excluderea de către judecătorul Penney Azcarate, din Virginia, a unor note de terapie ale acesteia, în care a relatat că a fost abuzată de Depp, a dus la un proces incorect.

Amber Heard a făcut apel la instanțele din Virginia, la câteva luni după ce un judecător a decis împotriva ei în favoarea fostului ei soț Johnny Depp.

În urma acestui caz de milioane de dolari, Depp, în vârstă de 56 de ani, a primit un verdict de 10,35 de milioane de dolari, după ce echipa sa de avocați a reușit să susțină cu succes că articolul de opinie al lui Heard din Washington Post, în care își acuza fostul soț de abuz domestic, era defăimător.

Heard, în vârstă de 36 de ani, și echipa sa de avocați au susținut că excluderea de către judecătorul Penney Azcarate, din Virginia, a unor note de terapie ale acesteia, în care a relatat că a fost abuzată de Depp, a dus la un proces incorect.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

Dar acum, avocații lui Heard au depus un document de 68 de pagini datat la sfârșitul lunii noiembrie, urmărind fie o anulare a deciziei, fie o rejudecare a procesului, din cauza faptului că juriul a fost împiedicat în mod abuzivia în considerare mai multe cazuri în care Heard a raportat abuzul lui Depp unui profesionist din domeniul medical.

În documentele depuse la tribunal, Heard susține, prin intermediul echipei sale de avocați, că, prin faptul că nu și-a continuat cazul, ar face mai dificil ca și alte persoane care au încredere în dosarul medical al presupuselor abuzuri domestice raportate să se prezinte în viitor.

În raport se arată că: Dacă nu va fi anulată, excluderea de către instanța de judecată a rapoartelor contemporane de abuz domestic către profesioniștii din domeniul medical va face mai dificil pentru alte victime ale abuzului să dovedească acuzațiile de abuz și, probabil, le va descuraja să se prezinte, continuă aceștia.

Această hotărâre, dacă va fi lăsată să se mențină, va avea, fără îndoială, un efect descurajator asupra altor femei care doresc să vorbească despre abuzurile în care sunt implicați bărbați puternici.