• Amber Heard a renunțat la contul Twitter la doar câteva zile după ce fostul ei iubit, Elon Musk, a preluat funcția de CEO al gigantului social media.
  • Contul actriței din Aquaman a dispărut după ce cel mai bogat om din lume a cumpărat platforma pentru 44 de miliarde de dolari.
  • Retragerea ei urmează unui șir de alte celebrități care au părăsit această platformă.

Amber Heard a renunțat la contul Twitter la doar câteva zile după ce fostul ei iubit, Elon Musk, a preluat funcția de CEO al gigantului social media. Contul actriței din Aquaman a dispărut după ce cel mai bogat om din lume a cumpărat platforma pentru 44 de miliarde de dolari (39 de miliarde de lire sterline), contul ei @realAmberHeard neputând fi găsit începând de joi.

În timp ce unii suspectează că ea ar fi vrut o pauză de la reacțiile interminabile după confruntarea publică din sala de judecată cu fostul ei soț Johnny Depp, alții se întreabă dacă a avut vreo legătură cu Musk.
Heard și Musk au început să se întâlnească în 2016, făcându-și publică relația un an mai târziu, după ce s-au întâlnit în secret.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei Machete Kills, în 2013, în care Heard a jucat, iar Musk a avut doar un rol cameo. La acea vreme, Musk era împreună cu soția sa de atunci, Talulah Riley, iar Heard cu soțul său de atunci, Depp.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

În februarie 2018, au apărut informații potrivit cărora cei doi s-au despărțit definitiv. Retragerea ei urmează unui șir de alte celebrități care au părăsit această platformă după ce Musk a impus o taxă de 8 dolari (7 lire sterline) pentru a rămâne verificată cu o bifă albastră. Protestele online au venit la scurt timp după ce scriitorul de filme de groază Stephen King a declarat că va părăsi platforma dacă aceasta va introduce taxe.

Ar trebui să mă plătească”, a spus el, reluând sentimentele împărtășite de alte celebrități care au protestat împotriva modificărilor lui Musk. Musk a răspuns la un tweet al autorului romanului The Shining care se plângea de noua taxă, dând primul indiciu că intenționează să revizuiască prețul de la 20 de dolari (18 lire sterline) la 8 dolari.

Scriitoarea serialului Grey’s Anatomy, Shonda Rhimes, a declarat că se va retrage de pe platformă dacă vor apărea aceste schimbări, la fel ca și cântăreața Toni Braxton. Musk intenționează să concedieze aproximativ 3.700 de angajați și să pună capăt politicii Twitter de lucru de oriunde”, în încercarea de a reduce costurile.

Marți, el a dezvăluit ce l-a inspirat să taxeze simbolul verificat, spunând că actualul proces de verificare este o prostie”.