• După procesul din Statele Unite, Depp a spus într-o declarație că a simțit că juriul i-a redat viața.
  • Joi, contul oficial Savage X Fenty a fost inundat de tweet-uri care au criticat cameo-ul lui Depp, care a fost raportat pentru prima dată de TMZ.
  • Un reprezentant al Rihannei nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Johnny Depp își va face o apariție în cadrul show-ului de modă Savage X Fenty al Rihannei. Joi, editorii de la TMZ au relatat că actorul din Pirații din Caraibe va fi invitatul surpriză” al spectacolului, care va fi difuzat prin Prime Video pe 9 noiembrie.

Potrivit publicației, Depp se va afla în centrul unuia dintre momentele vedetă” ale evenimentului și va purta articole din colecția pentru bărbați a brandului. Se pare că actorul în vârstă de 59 de ani și-a filmat deja rolul.

Nici Depp și nici Rihanna nu au comentat știrea. Anterior, vedete precum Cindy Crawford și Erykah Badu și-au făcut apariția în prezentările de modă Savage X Fenty.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Într-o declarație, directorii de la Prime Video i-au tachinat pe fani că evenimentul deschizător de drumuri” va include o nouă linie de vedete de modele, actori (și) unele dintre cele mai mari nume din muzică”.

Un vis seducător de febră a modei, spectacolul din acest an îmbină coregrafia, stilul și muzica premiate cu premiul Emmy cu esența hipnotică a naturii nocturne”, au continuat aceștia. Cu o distribuție plină de vedete, toate purtând cele mai noi look-uri Savage X Fenty, spectacolul este un festin vizual de neratat”.
Spectacolul va marca una dintre primele apariții publice ale lui Depp de când a câștigat un proces de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard, la începutul acestui an.