• Kanye West ar fi angajat avocatul lui Johnny Depp, după ce creatorii de modă au întrerupt legăturile cu el.
  • TMZ relatează că Vasquez și firma ei, Brown Rudnick, vor supraveghea toate aspectele legate de afaceri pentru bărbatul de 45 de ani.
  • Se crede că Kanye are nevoie de ajutorul lui Vasquez din cauza unei serii de relatări negative din presă cu care s-a confruntat muzicianul.

Kanye West ar fi angajat avocatul lui Johnny Depp, după ce creatorii de modă au întrerupt legăturile cu el. Se spune că controversatul rapper și-a asigurat serviciile juridice ale lui Camille Vasquez, care a fost unul dintre avocații care l-au ajutat pe Johnny Depp să câștige celebrul proces de defăimare împotriva lui Amber Heard.

TMZ relatează că Vasquez și firma ei, Brown Rudnick, vor supraveghea toate aspectele legate de afaceri pentru bărbatul de 45 de ani. Se crede că Kanye are nevoie de ajutorul lui Vasquez din cauza unei serii de relatări negative din presă cu care s-a confruntat muzicianul.

Tata a patru copii, acesta a fost abandonat de mai multe branduri, cu apeluri pentru ca și altele să le urmeze exemplul, în urma unei serii de acțiuni publicitare. El a fost criticat după ce a purtat un controversat tricou cu inscripția  „White Lives Matter” la o prezentare de modă la Săptămâna Modei de la Paris.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Tricoul a fost un răspuns la inițiativa Black Lives Matter”, lansată în 2013, după împușcarea fatală a lui Trayvon Martin. Anterior, Liga Anti-Defăimare a calificat sintagma White Lives Matter” drept un slogan de ură.

Unele dintre modelele din cadrul spectacolului au purtat același tricou ca și Kanye, hainele stârnind indignare pe internet. Săptămâna aceasta, Balenciaga a întrerupt legăturile cu rapperul în vârstă de 45 de ani.

Decizia a fost dezvăluită de compania mamă a casei de modă franceze, Kering, și vine în ciuda unei relații de lungă durată între Kanye și directorul artistic al Balenciaga, Demna. De asemenea, Kanye a anunțat luna trecută că își va rezilia contractul cu Gap.

Într-o scrisoare împărtășită de avocatul fondatorului Yeezy, acesta a citat presupusa nerespectare de către Gap a obligațiilor detaliate în acordul lor, care includea distribuirea produselor Yeezy în magazinele sale până în a doua jumătate a anului 2021 și crearea de magazine Gap dedicate Yeezy.

Kanye are, de asemenea, o relație dificilă cu partenerul său cu care lucrează de mult timp, Adidas. Marca a declarat că a pus sub semnul întrebării” parteneriatul profitabil al lui Kanye cu ei.

Adidas a spus într-o declarație: Adidas a fost întotdeauna despre creativitate, inovație și susținerea sportivilor și artiștilor pentru a-și atinge viziunea. Parteneriatul Adidas Yeezy este una dintre cele mai de succes colaborări din istoria industriei noastre”. Aceștia au continuat să adauge: „După eforturi repetate de a rezolva situația, am luat decizia de a pune parteneriatul sub revizuire. Vom continua să co-gestionăm produsul actual în această perioadă”.

Vasquez a câștigat multă popularitate atunci când a fost implicată în procesul lui Depp. Între cei doi au fost lansate și zvonuri de dragoste. Cu toate acestea, avocatul a respins acuzațiile, catalogându-le drept sexiste” și lipsite de etică”.