• Ținuta rapperului s-a potrivit cu tema distopică de la Balenciaga.
  • Jacheta era căptușită peste tot cu pungi voluminoase, cu fermoar și cu o etichetă pe care scria „SECURITY”.
  • Luna septembrie a venit cu apariția unor imagini care îl arătau pe West prezentând în avanpremieră noi melodii pe care le-a creat împreună cu producătorul James Blake.

Kanye West și-a făcut debutul ca model de podium, îmbrăcând Balenciaga pentru prezentarea trupei la ediția din acest an a Săptămânii Modei de la Paris. West și-a făcut apariția – care nu a fost anunțată înainte de începerea spectacolului și nici nu a fost recunoscută în timpul acestuia – defilând pe podium într-o combinație de jachetă neagră și pantaloni de tip boxy. Jacheta era căptușită peste tot cu pungi voluminoase, cu fermoar și cu o etichetă pe care scria SECURITY, în timp ce pantalonii străluceau cu un luciu lucios.

Ținuta rapperului se potrivea cu tema distopică a showcase-ului Balenciaga, podiumul în sine fiind o băltoacă puțin adâncă într-o scenă noroioasă, modelată după un câmp de luptă. Într-o declarație împărtășită în paralel cu spectacolul (via Rain), directorul de creație al brandului omonim, Demna, a scris că a decis să nu mai explice [colecțiile sale] și să verbalizeze [modelele sale], ci să exprime o stare de spirit.

El a continuat: Moda este o artă vizuală și tot ce avem nevoie este ca ea să fie văzută prin ochii cuiva. În cel mai bun caz, moda nu ar trebui să aibă nevoie de o poveste pentru a fi vândută cuiva. Fie că îți place, fie că nu. Decorul acestui spectacol este o metaforă pentru a căuta adevărul și pentru a fi cu picioarele pe pământ. Să lăsăm pe toată lumea să fie oricine și să facem dragoste, nu război.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

West și Balenciaga au o istorie, parteneriatul lor de trupă în curs de desfășurare – Yeezy Gap Engineered By Balenciaga – lansând cea de-a treia colecție în septembrie. În aprilie anul trecut, o serie de tricouri comandate de West și vândute de Balenciaga, care aduceau un omagiu lui DMX, au strâns peste 1 milion de dolari pentru familia regretatului rapper.

Luna septembrie a venit, de asemenea, cu apariția unor imagini care îl arătau pe West prezentând în avanpremieră noi melodii pe care le-a creat împreună cu producătorul James Blake. Deși nu au lansat niciodată muzică împreună, Blake a spus de ceva vreme că vrea să lucreze cu West. În 2015, de exemplu, producătorul a spus că West va apărea pe piesa The Colour In Anything.