• Kim Kardashian a dezvăluit că i-ar plăcea să se întâlnească cu un „bărbat normal”, după recenta despărțire de comediantul și actorul Pete Davidson.
  • Vedeta Keeping Up With The Kardashians, în vârstă de 41 de ani, s-a întâlnit cu starul Saturday Night Live, Pete, în vârstă de 28 de ani, timp de nouă luni, înainte ca cei doi să decidă să renunțe la idila lor fulminantă în timpul verii.
  • În urma relației sale cu Pete, care a venit la doar câteva luni după despărțirea de fostul soț Kanye West – Kim este în căutarea unei iubiri mai discrete și i-ar plăcea să se stabilească în cele din urmă cu un medic, un avocat sau un om de știință.

Kim Kardashian a dezvăluit că i-ar plăcea să se întâlnească cu un „bărbat normal”, după recenta despărțire de comediantul și actorul Pete Davidson.

Vedeta Keeping Up With The Kardashians, în vârstă de 41 de ani, s-a întâlnit cu starul Saturday Night Live, Pete, în vârstă de 28 de ani, timp de nouă luni, înainte ca cei doi să decidă să renunțe la idila lor fulminantă în timpul verii.

În urma relației sale cu Pete, care a venit la doar câteva luni după despărțirea de fostul soț Kanye West – Kim este în căutarea unei iubiri mai discrete și i-ar plăcea să se stabilească în cele din urmă cu un medic, un avocat sau un om de știință.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În timpul apariției sale The Late Late Show with James Corden de miercuri, Kim a dezvăluit că este fericită că este singură după despărțirea de Pete. Vedeta a insistat că nu se întâlnește cu nimeni în acest moment și că se concentrează pur și simplu pe ea însăși.

Cu toate acestea, atunci când se va întoarce pe scena întâlnirilor, Kim a recunoscut că va pune ochii pe un „bărbat normal”, care trăiește o viață în afara reflectoarelor din showbiz. Când a fost întrebată de gazda James cu cine ar vrea să se întâlnească în continuare, Kim a răspuns: „Nu m-am gândit cu adevărat la asta, pentru că pur și simplu nu mă interesează.

„Vreau doar să mă relaxez puțin. Cred că am nevoie de ceva timp pentru mine și să mă concentrez, să termin școala, toate astea. Cred că următorul meu traseu va fi, simt că trebuie să fac ceva, cum ar fi să merg în diferite locuri. Este clar că nu funcționează ceea ce fac.”

Mama a patru copii a continuat: „Deci, nu știu, poate că o să merg la un spital și să mă întâlnesc cu un doctor. O firmă de avocatură. Cred că va fi om de știință, neuroștiință, biochimist, doctor, avocat, asta este poate ceea ce îmi imaginez în viitor”, a glumit ea.

Aceasta vine după ce Kim a dezvăluit că nu există nici un fel de sânge rău între ea și Pete în urma despărțirii lor. Vorbind pentru revista Interview, ea a spus: „Este un tip drăguț. Este literalmente o persoană atât de bună, încât nu se mai găsesc persoane ca el.”

Potrivit Page Six, diferența de vârstă a cuplului a fost cea care a dus la despărțire. O sursă a declarat pentru publicație: „Pete are 28 de ani, iar Kim are 41 de ani – ei sunt în locuri foarte diferite în acest moment.

„Pete este total spontan și impulsiv și vrea ca ea să zboare la New York, sau oriunde s-ar afla el, la un moment dat. Dar Kim are patru copii și nu este atât de ușor. Ea trebuie să se concentreze pe copii”.

Persoana din interior a adăugat că Kim este „total epuizată de această relație și de alte lucruri care se întâmplă în viața ei”.