• Johnny Depp susține că acuzațiile lui Amber Heard i-au distrus cariera.
  • Avocații lui Heard susțin că actorul și-a tăiat propriul deget într-o criză de beție.
  • Cuplul a fost căsătorit doar pentru un an, în 2015, după ce s-a întâlnit pe platoul de filmare al filmului The Rum Diary.

Noi acuzații au fost făcute de Amber Heard despre fostul ei soț, Johnny Depp, în timpul pledoariilor de deschidere a procesului de defăimare a acestuia. Avocata lui Heard, Elaine Bredehoft, a susținut că Johnny Depp a agresat-o sexual pe Heard folosind o sticlă de lichior în timpul unei seri de beție.

Johnny Depp a fost vizibil sceptic în timp ce Bredehoft făcea aceste afirmații și a dat din cap că nu după comentariile ei. Aceasta este prima dată când fosta sa soție a făcut aceste afirmații în public. Într-o declarație pentru presă, un purtător de cuvânt al lui Depp a calificat afirmația lui Heard, pe care nu a făcut-o niciodată înainte de proces, drept fictivă și convenabilă pentru proces.

Johhny Depp o dă în judecată pe Amber Heard pentru defăimare în urma unui articol de opinie pe care aceasta l-a scris pentru The Washington Post, în care l-a acuzat că este abuziv. Cuplul a fost căsătorit doar un an în 2015, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „The Rum Diary”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Avocații actorului din Pirații din Caraibe își propun să demonstreze că Heard este o „mincinoasă compulsivă” și o „persoană profund tulburată” care a încercat să folosească o poveste falsă despre abuzul domestic pentru a-și ridica profilul la Hollywood și a avansa în carieră.

„Singurul raport medical privind o rană în timpul relației lor a fost una gravă suferită de domnul Depp după o ceartă la scurt timp după căsătorie, în timp ce cuplul se afla în Australia”, a declarat în fața instanței avocatul domnului Depp, Camille Vasquez. „Ea a aruncat cu o sticlă de vodcă în el, care i-a lovit mâna și a explodat, secționându-i capătul unuia dintre degete”.

Avocații lui Heard susțin că Johnny Depp și-a tăiat propriul deget într-o criză de beție. Vasquez a contracarat acuzațiile de agresiune sexuală susținând căDomnul Depp susține că acuzațiile doamnei Heard i-au distrus cariera. Heard le-a inventat pentru a-și întări și mai mult argumentele atunci când și-a dat seama că va trebui să își apere afirmațiile în instanță.