• Amber Heard a depus mărturie despre multiplele personaje drogate și „abuzive ale lui Johnny Depp.
  • Actrița face declarații pe fondul procesului de defăimare pe care îl au în desfășurare.
  • Avocata lui Depp, Camille Vasquez, i-a spus lui Heard că minciunile tale au fost expuse lumii întregi și a întrebat-o despre persoanele care au contrazis părți din relatările sale.

Amber Heard spune că s-a simțit umilită și că s-a confruntat zilnic cu sute de amenințări cu moartea după ce a depus mărturie la procesul lui Johnny Depp împotriva sa. Vorbind în ultima zi a procesului, înainte de declarațiile finale, actrița a spus: „Poate că este ușor de uitat, dar eu sunt o ființă umană”.

Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, o dă în judecată pe Heard, în vârstă de 36 de ani, pentru un articol scris de aceasta în care spunea că a fost victima unor abuzuri. El a negat în mod repetat afirmațiile ei.

De-a lungul a mai bine de o lună de mărturii, juraților le-au fost prezentate versiuni extrem de diferite ale incidentelor care au avut loc de-a lungul celor doi ani tulburi petrecuți împreună de cuplu. Actorii se acuză reciproc că ar fi fost agresați în relația lor și au chemat martori care să depună mărturie în favoarea lor. O serie de martori chemați de echipa lui Depp au contrazis direct afirmațiile actriței Heard.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Știu câți oameni vor ieși și vor spune orice pentru el”, a declarat joi, în instanță, doamna Heard. „Aceasta este puterea lui. De aceea am scris articolul de opinie. Mă adresam acestui fenomen”.

Mărturia de miercuri a lui Heard a dus, de asemenea, la un schimb tensionat cu Camille Vasquez – avocata acum virală a lui Depp – din cauza unei imagini cu vin vărsat. Este una dintre mai multe imagini pe care Heard le-a prezentat, care ar proveni de la o ceartă uriașă pe care cuplul a avut-o în 2016 și care s-a încheiat cu agresarea ei de către Depp.

La un moment dat, Heard s-a adresat juraților și a susținut că fotografiile au fost redactate sau editate de avocații lui Depp pentru a avantaja cazul fostului ei soț. „Aș aprecia dacă nu ați face argumente în fața juriului”, a spus sever Vasquez. „Nu v-am întrebat despre nimic”.

De-a lungul mărturiei sale, Heard a negat în mod repetat acuzațiile că ar fi mințit sau că i-ar fi indus în eroare pe jurați în timpul procesului. Mărturia ei, a adăugat ea, a dus la „sute” de amenințări cu moartea în fiecare zi și a forțat-o să „retrăiască trauma” din căsnicia ei.

„Este oribil… este umilitor pentru orice ființă umană să treacă prin asta și poate că este ușor de uitat, dar eu sunt o ființă umană”, a spus ea. „Așa cum stau astăzi aici, nu pot avea o carieră. Nici măcar nu pot avea oameni care să se asocieze cu mine din cauza amenințărilor și atacurilor pe care vor trebui să le suporte”.

Depp o dă în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari (40 de milioane de lire sterline) pentru un articol din 2018 pe care l-a scris în Washington Post, în care a spus că a fost victima unor abuzuri. Deși nu a fost numit, avocații săi au spus că i-a afectat „incalculabil” cariera. Ea l-a dat în judecată în contrapartidă pentru 100 de milioane de dolari. Argumentele finale vor începe vineri, urmate de deliberările juriului.