• Amber Heard a depus mărturie despre multiplele personaje drogate și „abuzive ale lui Johnny Depp.
  • Actrița a spus că „o bucată din încrederea în mine însămi” a fost răpită de abuzul lui Depp „de fiecare dată când m-am întors sau i-am permis să se întoarcă”.
  • Se așteaptă ca Amber Heard să își continue declarația pe data de 16 mai și să fie interogată de echipa de avocați a lui Johnny Depp.

Amber Heard și Johnny Depp fac declarații pe fondul procesului de defăimare pe care îl au în desfășurare. Echipele de avocați ale actorului în vârstă de 58 de ani și ale actriței de 36 de ani au publicat declarații după mărturia lui Amber în care aceasta a detaliat presupusele abuzuri pe care le-ar fi suferit din partea lui Johnny.

„Așa cum avocații lui Depp au prezis corect în declarațiile lor de deschidere luna trecută, Heard a oferit într-adevăr performanța vieții ei în interogatoriul direct”, a declarat un reprezentant al lui Johnny pentru People.

„În timp ce poveștile actriței Heard au continuat cu detalii noi și convenabile, amintirile domnului Depp au rămas exact aceleași de-a lungul celor șase ani dureroși de când au fost făcute primele ei acuzații”, au continuat ei. „Viitoarea interogare încrucișată a echipei domnului Depp va fi cea mai grăitoare și va evidenția cu siguranță numeroasele falsuri pe care doamna Heard a încercat acum să le treacă drept fapte de-a lungul mărturiei sale întortocheate.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

În replică, echipa starului din Aquaman a declarat: „După cum reiese din declarația care tocmai a fost publicată, cererea de defăimare a domnului Depp se destramă atât de repede încât avocații săi se transformă din procuror în persecutor.

„Ei se laudă că povestea domnului Depp nu s-a schimbat. Dacă este așa, din moment ce a pierdut ordinul de restricție pentru violență domestică și a pierdut răsunător procesul de defăimare din Marea Britanie, poate că ar trebui să ia în considerare o nouă strategie, mai degrabă decât abordarea de a ataca victima și de a refuza să-și asume responsabilitatea pentru propria conduită”, a continuat reprezentantul.

„Dacă domnul Depp a fost cu adevărat nevinovat, de ce și-a cerut scuze în mod repetat doamnei Heard și a promis că îl va îndepărta definitiv pe monstru?”, a mai spus purtătorul de cuvânt, adăugând că una dintre „dezamăgirile” lui Amber este „incapacitatea lui Johnny de a distinge realitatea de ficțiune – o boală care pare să se fi răspândit și în echipa sa juridică”.

„Aceeași echipă este atât de panicată încât se luptă pentru a împiedica introducerea de dovezi și fotografii convingătoare. Nu e de mirare că domnul Depp nu are tăria sau curajul de a se uita măcar o dată la doamna Heard pe tot parcursul procedurilor – așa cum nu a putut în procesul din Marea Britanie – și, în schimb, mâzgălește și chicotește. Comportamentul domnului Depp în acest proces a fost la fel de jalnic ca și în căsnicia lor. Aparent, ei simt că trebuie să dubleze strategia lor demonstrabil perdantă în două părți: distragerea juriului și demonizarea victimei”, se mai arată în declarație.