• Când a fost întrebată dacă clientul ei va putea plăti cele 10 milioane de dolari ca daune compensatorii, avocata lui Heard a răspuns: „Oh, nu, absolut deloc”.
  • Bredehoft a descris acoperirea mediatică socială ca fiind „oribilă”, adăugând că se opune ca în sala de judecată să existe camere de luat vederi.
  • Heard a declarat că va face apel la verdict.

Avocata lui Amber Heard a declarat că postările de pe rețelele de socializare au „influențat” juriul în procesul intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soții, adăugând că clienta sa nu-și poate permite daunele de 10 milioane de dolari (8 milioane de lire sterline) acordate.

Elaine Bredehoft a făcut aceste remarci la o zi după ce Depp a câștigat procesul foarte mediatizat împotriva fostei sale soții, instanța acordându-i actorului despăgubiri compensatorii de 10 milioane de dolari, potrivit Sky News.

Ea a declarat că este de părere că juriul nu a putut scăpa de frenezia intensă și „dezechilibrată” din social media care a înconjurat procesul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cum să poți? S-au dus acasă în fiecare seară. Ei au familii. Familiile sunt pe rețelele de socializare”, a declarat ea pentru NBC.

Am avut o pauză de 10 zile la mijloc din cauza conferinței judiciare. Nu există nicio posibilitate ca ei să nu fi fost influențați de aceasta”, a mai spus ea.

Când a fost întrebată dacă clientul ei va putea plăti cele 10 milioane de dolari ca daune compensatorii, avocata lui Heard a răspuns: „Oh, nu, absolut deloc”.

Avocata lui Heard dă vina pe social media pentru pierderea procesului

Bredehoft a descris acoperirea mediatică socială ca fiind „oribilă”, adăugând că se opune ca în sala de judecată să existe camere de luat vederi. „Este ca la Colosseumul roman, știți? Cum au privit întregul caz”, a spus ea.

„Am fost împotriva camerelor de luat vederi în sala de judecată și am fost înregistrată cu acest lucru și am argumentat împotrivă din cauza naturii sensibile a acestui caz. Dar a făcut din asta o grădină zoologică”.

Bredehoft a spus că, după verdict, Heard i-a spus că îi pare „atât de rău pentru toate femeile abuzate” și a afirmat că rezultatul a fost „un regres pentru toate femeile din sala de judecată și din afara acesteia”.

Avocata a mai spus că verdictul trimite un „mesaj oribil”. „Dacă nu scoți telefonul și nu-ți filmezi soțul sau partenerul tău de viață bătându-te, efectiv nu vei fi crezut”, a adăugat ea.

Depp o dăduse în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari (38,2 milioane de lire sterline) din cauza unui articol publicat în The Washington Post în decembrie 2018, în care aceasta se numea pe sine „o figură publică care reprezintă abuzul domestic”.

Juriul i-a acordat miercuri acestuia 15 milioane de dolari (11,9 milioane de lire sterline) drept despăgubiri – 10 milioane de dolari ca daune compensatorii și 5 milioane de dolari (4 milioane de lire sterline) ca daune punitive.

Cu toate acestea, judecătorul de circuit din Fairfax County, Penney Azcarate, a redus daunele punitive acordate lui Depp la 350.000 de dolari, în conformitate cu limita legală a statului, ceea ce face ca daunele totale să fie de 10,4 milioane de dolari.

Heard a declarat că va face apel la verdict.