• Andrea Bocelli a reacționat după ce a fost implicat într-un conflict al surorilor Kim și Kourtney Kardashian.
  • Kim l-a adus în discuție pe artist în cel mai recent episod al emisiunii „The Kardashians”.
  • „Mi-ai furat ideea nunții și interpretul de la nuntă”, i-a reproșat Kim surorii sale.

Andrea Bocelli a reacționat pe rețelele sociale în urma controverselor dintre surorile Kim și Kourtney Kardashian, în care a fost implicat, scrie Toofab.

După ce Kourtney Kardashian a acuzat-o pe sora ei că „i-a copiat nunta”, Kim a răbufnit, spunând că Kourtney a copiat-o de fapt pe ea prima, relatează revista People.

„M-am căsătorit în Italia. Vreau să spun că m-ai copiat căsătorindu-te în Italia. Cine a cântat la nunta mea? Andrea Bocelli. Cine a cântat la nunta lui Kourtney? Andrea Bocelli”, a spus ea. „Mi-ai furat ideea nunții și interpretul de nuntă. Andrea Bocelli este cântărețul meu masculin preferat din toate timpurile, dar eu îi copiez stilul de viață Dolce Vita”.

Recomandări

CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Bocelli a scris: „Dragile mele Kim și Kourtney, sunt atât de flatat că amândouă îmi iubiți vocea și voi fi întotdeauna fericit să cânt pentru voi, dar să știți că există un artist mai tânăr și mult mai util, Matteo Bocelli, pe care mama voastră Kris îl cunoaște, de asemenea, foarte bine. Ne vedem în curând în Toscana!”. Kim a distribuit încântată postarea pe Instagram, spunând: „Dumnezeule mare”.

Matteo, desigur, este fiul său, un cântăreț de operă.

Confruntarea dintre Kim și Kourtney Kardashian a fost difuzată în episodul din această săptămână al serialului „The Kardashians”.

În ultimele episoade ale serialului, cele două surori au vorbit despre frustrările lor, una față de cealaltă, dar nu au vorbit una cu alta. După ce a amânat prea mult timp, Kim a decis să se vadă față în față cu Kourtney pentru a rezolva totul o dată pentru totdeauna.