• Kourtney, care a anunțat recent că ea și Barker așteaptă primul lor copil împreună, a mai spus că i se pare „insuportabil” să vorbească cu Kim.
  • Kourtney a acuzat-o pe Kim că s-a folosit de nunta ei cu Travis Barker ca de o „oportunitate de afaceri”.
  • Relația tensionată dintre Kourtney Kardashian și Kim Kardashian a ieșit la iveală în timpul ultimului episod al serialului The Kardashians, difuzat joi.

Kourtney, care a anunțat recent că ea și Barker așteaptă primul lor copil împreună, a mai spus că i se pare „insuportabil” să vorbească cu Kim. Relația tensionată dintre Kourtney Kardashian și Kim Kardashian a ieșit la iveală în timpul ultimului episod al serialului The Kardashians, difuzat joi, scrie The Independent.

Disputa lor a început atunci când Kourtney a acuzat-o pe Kim că s-a folosit de nunta ei cu toboșarul Travis Barker, de la Blink-182, ca de o „oportunitate de afaceri”. Kourtney se referea la colaborarea fondatorului Skims cu Dolce & Gabbana, la câteva luni după nunta de la Portofino a cuplului, în luna mai a anului trecut.

În timpul episodului de joi al emisiunii „The Kardashians”, Khloe Kardashian a încercat să o convingă pe Kourtney să aplaneze conflictul cu Kim.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Kim, vorbind despre afirmațiile lui Kourtney într-un alt episod al reality show-ului, a spus că „Sunt foarte confuză cu privire la modul în care această narațiune a ajuns în capul ei”.

Citește și