• Kourtney Kardashian și Travis Barker au dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă.
  • Party-ul de gender reveal a avut tematică rock ‘n’ roll.
  • Kourtney a anunțat că așteaptă primul ei copil cu Travis la începutul acestei luni.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au dezvăluit sexul viitorului lor copil într-un mod inedit. Kourtney Kardashian a postat un videoclip pe Instagram cu dezvăluirea, care o arată pe vedeta de reality-show însărcinată stând în poala lui Barker, în timp ce acesta se afla în spatele unui set de tobe, scrie The Economic Times.

Vedeta de reality-show în vârstă de 44 de ani și toboșarul Blink 182, în vârstă de 47 de ani, sunt căsătoriți de un an și așteaptă primul lor copil împreună.

Baby Barker

Party-ul de gender reveal a avut tematică rock ‘n’ roll.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI

Casa lui Kardashian a fost împodobită cu baloane cu stele argintii și inimioare negre, împreună cu o mulțime de flori albe.

Sâmbătă, pe Instagram, Kourtney și Travis s-au sărutat pasional în timp ce ea stătea în poala lui, iar el cânta la tobe. Travis a bătut cu putere în tobe, în timp ce o explozie de confetti a izbucnit pe cer.

Kourtney Kardashian și Travis Barker așteaptă un băiețel

Imaginile care au făcut înconjurul internetului, dezvăluie că cei doi vor întâmpina un băiețel peste câteva luni.

Kourtney și Travis au continuat apoi să se sărute pasional, în timp ce cameramanul s-a apropiat mai mult pentru a-i arăta pe cei doi îmbrățișându-se cu dragoste.

Membrii familiei au fost prezenți la marea dezvăluire, mama lui Kourtney, Kris Jenner, fiind în mod clar entuziasmată să afle dacă va fi din nou bunică de băiat sau fată.

Kris Jenner: ,,Să începem petrecerea, suntem cu toții încântați!” .

Fanii au fost surprinși să o vadă pe Kourtney anunțând că așteaptă al patrulea copil cu Travis la începutul acestei luni.

Kardashian și Barker și-au făcut publică relația în 2021 și s-au căsătorit în mai 2022, mai întâi în mod legal, cu o mică ceremonie în Santa Barbara, înainte de o nunta propriu-zisă în Italia, câteva zile mai târziu.

Kourtney Kardashian are trei copii, Mason, 13 ani, Penelope, 10 ani, și Reign, opt ani, pe care îi are împreună cu fostul soț și fondator al Talentless, Scott Disick.

Barker are doi copii, Landon (19 ani) și Alabama (17 ani), cu fosta soție, actrița Shanna Moakler.

Este primul mariaj al lui Kardashian și al treilea al lui Barker.

Citește și

Bacalaureat 2023. Elevii susțin astăzi proba la Limba română. Ce subiecte au picat

Ce ar putea face Putin în continuare și cum va afecta mișcarea lui Prigojin războiul din Ucraina? „Liderul rus probabil că îi va elimina pe ezitanți”

Editorialistul Cristian Unteanu: „O bătălie imensă pentru influențări și bani. Miza este imperiul grupului Wagner pe plan intern și internațional”