• Kourtney Kardashian așteaptă primul ei copil cu Travis Barker.
  • Protagonista din Keeping Up With the Kardashians a anunțat vestea la concertul lui Travis.
  • Vedeta Poosh mai are trei copii cu fostul soț, Scott DIsick.

Kourtney Kardashian, care și-a povestit parcursul sarcinii în emisiunea The Kardashians, așteaptă primul ei copil cu soțul Travis Barker, scrie revista E Online. Vedeta Poosh mai are trei copii cu fostul Scott DIsick.

Protagonista din Keeping Up With the Kardashians așteaptă un copil cu soțul Travis Barker, a anunțat ea la concertul Blink-182 din Los Angeles, pe 16 iunie. Kourtney, în vârstă de 44 de ani, a ținut o pancartă pe care scria: ,,Travis sunt însărcinată” , după cum se vede într-o înregistrare video pe care au postat-o împreună pe Instagram. Ulterior, ea l-a sărutat pe toboșar pentru a sărbători vestea.

Kourtney Kardashian: ,,Travis, sunt însărcinată!”

Sarcina lui Kourtney vine la un an după ce fondatoarea Poosh s-a căsătorit cu rockerul în fața prietenilor și a familiei în Italia.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Nunta din 2022, din mai, a fost de fapt a treia oară când cuplul a schimbat jurăminte, după ce prima dată au spus ,,Da” în timpul unei ceremonii în Las Vegas, în aprilie. La acel moment, însă, ei nu aveau un certificat de căsătorie. Săptămâni mai târziu, cei doi și-au legalizat căsătoria la un tribunal din Santa Barbara, California, cu bunica lui Kourtney, Mary Jo ,,MJ” Campbell, și tatăl lui Randy Barker în calitate de martori.

Acum, cuplul începe un nou capitol împreună, deoarece se pregătesc să primească un copil. După cum au văzut fanii în emisiunea lor de pe Hulu, The Kardashians, Kourt și Travis încearcă de ceva timp să aibă un copil împreună.

Nou-născutul se va alătura celor trei copii ai lui Kourtney dintr-o relație anterioară cu Scott Disick: Mason Disick, 13 ani; Penelope Disick, 10 ani; și Reign Disick, 8 ani.

Totodată, Travis este tatăl lui Landon Barker, 19 ani, și Alabama Barker, 17 ani, împreună cu fosta soție Shanna Moakler. El este, de asemenea, tatăl vitreg al Atianei De La Hoya, în vârstă de 24 de ani.

Kourtney și Travis au apelat la fertilizare in vitro

Kourtney și Travis au apelat la fertilizare in vitro pentru a încerca să aibă un copil împreună, dar ea a oferit ultimele noutăți în timpul episodului din 25 mai al emisiunii The Kardashians.

,,Am terminat oficial cu FIV” , a spus Kourtney. ,,Ne-ar plăcea un copil mai mult decât orice, dar cred cu adevărat în ceea ce Dumnezeu are pregătit pentru noi. Dacă asta înseamnă un copil, atunci cred că se va întâmpla” .

De când și-au oficializat relația, în februarie 2021, Kourtney și Travis s-au bucurat de escapade în deșertul californian, în Utah și la Disneyland, pe lângă multe nopți petrecute împreună la Nobu în Malibu.

Citește și

Elon Musk a anunțat că, până la sfârşitul anului, vrea să implanteze primul cip în creierul unui om

Arnold Schwarzenegger spune că ar câștiga „clar” cursa pentru funcția de președinte al SUA. De ce nu poate candida

VIDEO. Momentul în care doi frați se reîntâlnesc cu lacrimi în ochi după catastrofa cu ambarcațiunea din Grecia