• Khloé Kardashian a fost confundată cu sora ei.
  • Co-fondatoarea Good American se amuză venind cu „indicii” ce le deosebesc.
  • Cele două surori au o relație strânsă.

Khloé Kardashian a continuat să se amuze pe seama faptului că a fost confundată cu sora ei Kourtney, împărtășind o fotografie cu cele două purtând ținute asortate.

Cele două se asigură că oamenii nu o mai confundă cu sora ei, Kourtney Kardashian Barker, scrie People.

După ce co-fondatoarea Good American, în vârstă de 38 de ani, a fost confundată cu sora ei de 44 de ani de către paparazzi în timpul unei ieșiri în New York, ea a împărtășit pe Instagram Story o explicație hilară și ironică despre diferențele dintre ele, alături de o poză în care cele două pozează în body-uri strălucitoare, din plasă transparentă.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

Khloé a purtat ținuta elegantă cu lenjerie de corp argintie, în timp ce Kourtney a optat pentru a asorta ținuta cu un sutien negru și lenjerie de corp asortată. Ea a glumit și mai mult pe seama situației, scriind sub fotografie: „Doar mama lor le poate deosebi” .

„Indicii” ce le deosebesc pe surorile Kardashian

Aceasta a menționat în postarea sa de luni că este ușor să le deosebești pe cele două după culoarea părului: „Câteva moduri de a ne deosebi este că 99% din timp Kourt este brunetă, în timp ce eu sunt 99% din timp blondă” , a scris pe Instagram. Înțeleg că este foarte sexy. Din nou, poate că aici este cauza în care oamenii ne confundă, pentru că suntem identice în ceea ce privește felul în care arătăm.”

Într-o postare anterioară pe Instagram Story, ea a adăugat că „înălțimea lor este un indiciu clar” .

Khloé a scris: ,,Kourtney este destul de scundă… Eu am cam 1,70 m. Este o diferență de înălțime destul de mare, așa că, dacă stăm una lângă alta, chiar dacă frumusețea fiecăreia dintre noi arată identic, înălțimea este un indiciu. „

Relația apropiată a celor două

În timp ce printre ceilalți frați ai duo-ului de surori se numără sora Kim Kardashian, fratele Rob Kardashian și surorile vitrege Kylie și Kendall Jenner, cele două s-au sărbătorit adesea una pe cealaltă pe rețelele sociale.

În aprilie, Khloé a fost printre primii membri ai familiei Kardashian-Jenner care i-au transmis lui Kourtney urări cu ocazia împlinirii a 44 de ani.

Mesajul ei a fost: „Te-am iubit din momentul în care ne-am întâlnit și te-am iubit și mai mult cu fiecare zi de atunci. Vei fi întotdeauna unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei în această lume ciudată. Dar viața nu pare la fel de înspăimântătoare atunci când o înfruntăm împreună. Ce m-aș face fără tine?” .

Ea a continuat: „Suntem ca două boabe de mazăre într-o păstaie. Suntem ca untul de arahide și jeleul. Suntem suflete gemene. Kourt, ești de neînlocuit pentru mine. Este greu de exprimat în cuvinte ceea ce simt pentru tine. Nimic nu ne va despărți pe noi două. „

Citește și

Johnny Deep a fost aplaudat timp de 7 minute pentru filmul de revenire „Jeanne du Barry” la Cannes

Tom Hanks vorbește despre cum poate apărea în filme chiar și după moarte

Jamie și Corinne Foxx sunt gazdele emisiunii TV „We are family”