• Kourtney Kardashian a acuzat-o pe sora ei mai mică, Kim Kardashian, că s-a folosit de nunta ei cu Travis Barker ca de o „oportunitate de afaceri”.
  • Afirmațiile lui Kourtney apar în trailerul celui de-al treilea sezon al serialului The Kardashians.
  • Kim și-a împărtășit gândurile despre sentimentele fondatoarei Poosh într-un interviu.

Kourtney Kardashian a acuzat-o pe sora ei mai mică, Kim Kardashian, că s-a folosit de nunta ei cu Travis Barker ca de o „oportunitate de afaceri”, scrie The Independent.

În trailerul celui de-al treilea sezon al serialului The Kardashians, care a apărut joi, Kendall Jenner o întreabă pe sora ei mai mare, Kim, dacă a „vorbit” cu Kourtney despre planurile ei din Milano, Italia, la acea vreme. Această discuție a fost o referire la călătoria lui Kim în oraș în septembrie 2022, când a defilat pe podium la Săptămâna Modei de la Milano pentru a-și face debutul în calitate de curator invitat pentru colecția Dolce & Gabbana pentru primăvara/vara 2023.

Trailerul a continuat cu o imagine din interviul lui Kourtney. „Sora mea s-a folosit de nunta mea ca de o oportunitate de afaceri”, a afirmat Kourtney despre Kim într-un clip.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Kim și-a anunțat parteneriatul cu casa de modă italiană în septembrie. Acest lucru a venit la câteva luni după ce a fost în Portofino pentru nunta lui Kourtney și a lui Barker. Cu această ocazie, Kourtney a purtat diferite rochii de la Dolce & Gabbana.
Trailerul a continuat să o arate pe Kim întrebând pe cineva de lângă ea: „E supărată pe mine?”, referindu-se aparent la Kourtney. Sora mai mică a celor două, Khloe Kardashian, a răspuns la întrebare în cadrul interviului și a spus: „Nu, nu, nu: Livid”. Imaginile au revenit la conversația dintre Kendall și Kim, în care modelul și-a împărtășit punctul de vedere asupra dramei. „S-a simțit ca și cum momentele speciale de la nuntă i-au fost luate”, a spus Kendall despre Kourtney.

Ce spune Kim

Kim și-a împărtășit gândurile despre sentimentele fondatoarei Poosh într-un interviu: „Sunt foarte confuză în legătură cu modul în care această narațiune a ajuns în capul ei”. Ea i-a mai explicat lui Khloe că a fost „atentă” la nunta lui Kourtney în timp ce lucra cu Dolce & Gabbana la Milano și a spus că i-a spus brandului: „Nu faceți nimic din ceea ce a purtat Kourtney la nunta ei”.
Kendall a spus apoi că a văzut „ambele părți” ale situației, lucru cu care sora ei mai mică, Kylie, a fost de acord. Deși nu a vrut să intre în detalii despre asta, Kourtney a spus că sentimentele ei față de Kim au fost justificate. „Oamenii cred că este o neînțelegere, Dar nu este”, a spus ea. „Este ceea ce este ea până în măduva oaselor”.

Înainte de prezentarea de modă de la Milano, în septembrie, Kim Kardashian a prezentat o serie de reclame filmate în alb-negru în care a folosit vechile vedete ale scenei de la Hollywood, cum ar fi Marilyn Monroe și Sophia Loren.

Casa de modă italiană de lux ar fi abordat-o pe Kim pentru a-și selecta look-urile preferate din arhiva lor între 1987 și 2007, potrivit British Vogue. Selecțiile mogulului SKIMS au fost apoi refăcute, aproximativ 80% din colecție fiind „corectate… puțin”, potrivit lui Domenico Dolce.
În timp ce Kourtney nu a participat la prezentarea de modă, Khloe a fost în primul rând alături de mama lor, Kris Jenner.

Citește și