• Kourtney Kardashian a acuzat-o pe sora ei mai mică, Kim Kardashian, că s-a folosit de nunta ei cu Travis Barker ca de o „oportunitate de afaceri”.
  • Afirmațiile lui Kourtney apar în trailerul celui de-al treilea sezon al serialului The Kardashians.
  • Kim și-a împărtășit gândurile despre sentimentele fondatoarei Poosh într-un interviu.

Kourtney Kardashian a acuzat-o pe sora ei mai mică, Kim Kardashian, că s-a folosit de nunta ei cu Travis Barker ca de o „oportunitate de afaceri”, scrie The Independent.

În trailerul celui de-al treilea sezon al serialului The Kardashians, care a apărut joi, Kendall Jenner o întreabă pe sora ei mai mare, Kim, dacă a „vorbit” cu Kourtney despre planurile ei din Milano, Italia, la acea vreme. Această discuție a fost o referire la călătoria lui Kim în oraș în septembrie 2022, când a defilat pe podium la Săptămâna Modei de la Milano pentru a-și face debutul în calitate de curator invitat pentru colecția Dolce & Gabbana pentru primăvara/vara 2023.

Trailerul a continuat cu o imagine din interviul lui Kourtney. „Sora mea s-a folosit de nunta mea ca de o oportunitate de afaceri”, a afirmat Kourtney despre Kim într-un clip.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Kim și-a anunțat parteneriatul cu casa de modă italiană în septembrie. Acest lucru a venit la câteva luni după ce a fost în Portofino pentru nunta lui Kourtney și a lui Barker. Cu această ocazie, Kourtney a purtat diferite rochii de la Dolce & Gabbana.
Trailerul a continuat să o arate pe Kim întrebând pe cineva de lângă ea: „E supărată pe mine?”, referindu-se aparent la Kourtney. Sora mai mică a celor două, Khloe Kardashian, a răspuns la întrebare în cadrul interviului și a spus: „Nu, nu, nu: Livid”. Imaginile au revenit la conversația dintre Kendall și Kim, în care modelul și-a împărtășit punctul de vedere asupra dramei. „S-a simțit ca și cum momentele speciale de la nuntă i-au fost luate”, a spus Kendall despre Kourtney.

Ce spune Kim

Kim și-a împărtășit gândurile despre sentimentele fondatoarei Poosh într-un interviu: „Sunt foarte confuză în legătură cu modul în care această narațiune a ajuns în capul ei”. Ea i-a mai explicat lui Khloe că a fost „atentă” la nunta lui Kourtney în timp ce lucra cu Dolce & Gabbana la Milano și a spus că i-a spus brandului: „Nu faceți nimic din ceea ce a purtat Kourtney la nunta ei”.
Kendall a spus apoi că a văzut „ambele părți” ale situației, lucru cu care sora ei mai mică, Kylie, a fost de acord. Deși nu a vrut să intre în detalii despre asta, Kourtney a spus că sentimentele ei față de Kim au fost justificate. „Oamenii cred că este o neînțelegere, Dar nu este”, a spus ea. „Este ceea ce este ea până în măduva oaselor”.

Înainte de prezentarea de modă de la Milano, în septembrie, Kim Kardashian a prezentat o serie de reclame filmate în alb-negru în care a folosit vechile vedete ale scenei de la Hollywood, cum ar fi Marilyn Monroe și Sophia Loren.

Casa de modă italiană de lux ar fi abordat-o pe Kim pentru a-și selecta look-urile preferate din arhiva lor între 1987 și 2007, potrivit British Vogue. Selecțiile mogulului SKIMS au fost apoi refăcute, aproximativ 80% din colecție fiind „corectate… puțin”, potrivit lui Domenico Dolce.
În timp ce Kourtney nu a participat la prezentarea de modă, Khloe a fost în primul rând alături de mama lor, Kris Jenner.

Citește și