• Kim Kardashian izbucnește în plâns din cauza „minciunilor” fostului soț, Kanye West, în trailerul sezonului 3 din The Kardashian.
  • Kim și Kanye s-au căsătorit în 2014 și au fost uniți timp de aproape șapte ani înainte ca vedeta să ceară divorțul.
  • Sezonul 3 din The Kardashians are premiera pe 25 mai pe Hulu.

Kim Kardashian izbucnește în plâns din cauza „minciunilor” fostului soț, Kanye West, în trailerul sezonului 3 din The Kardashians, scrie The Independent. Imagini din viitorul sezon o arată pe Kim, în vârstă de 42 de ani, intrând într-o cameră cu sora ei, Khloé Kardashian, în timp ce vocea ei spune pe fundal „lucrurile se schimbă foarte repede. ”

„Ești bine?” , o întreabă Khloé Kardashian pe sora ei. Kim Kardashian îi răspunde cu un „nu” șoptit înainte de a-și lăsa capul pe spate și de a începe să plângă.

„Nu este OK. Am o zi atât de grea astăzi” , adaugă ea în timp ce își duce mâinile la față pentru a-și șterge lacrimile. În timp ce continuă să plângă, Khloé se duce să o îmbrățișeze. Deși nu este clar pentru ce se emoționase în mod special fondatoarea Skims, o scenă ulterioară o arată vorbind despre „minciunile” fostului ei soț, Kanye West. Vedeta reflectează asupra finalizării divorțului de rapper, care a avut loc în noiembrie 2022.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Nu știu cum se descurcă Kim să gestioneze totul cu fostul ei soț” , spune sora lui Kim, Kendall Jenner, într-o confesiune proprie.

Kim Kardashian, în lacrimi

Kim Kardashian continuă spunându-i mamei sale, Kris Jenner, că West, în vârstă de 45 de ani, a „inventat cea mai nebună poveste” despre despărțirea lor. Deși fondatoarea SKKN nu a dat detalii, cei doi au avut recent mai multe certuri publice.

„Continuăm să păstrăm tăcerea privind toate aceste minciuni pentru copiii mei” , adaugă Kim, referindu-se la cei patru copii ai ei și ai lui West: fiicele North, de 9 ani, și Chicago, de 5 ani, și fiii Saint, de 7 ani, și Psalm, de 3 ani, în timp ce începe să lăcrimeze.

În luna martie a anului trecut, rapperul a acuzat-o pe fosta sa soție că l-a „antagonizat” și că nu i-a dat „niciun cuvânt de spus în viața copiilor lor” după ce fiica lor cea mare s-a alăturat pe TikTok.

„Sunt tatăl ei și știu că voi toți nu respectați tații și ideea de familie dar am spus că nu permit ca fiica mea să fie folosită de TikTok, să fie folosită de Disney. Eu am un cuvânt de spus” , a declarat West la acea vreme.

Kardashian a mai spus că va fi „pregătită” pentru ziua în care copiii ei vor veni și o vor întreba despre controversele din jurul tatălui lor.

„Într-o zi, copiii mei îmi vor mulțumi pentru că am stat aici și nu l-am atacat pe tatăl lor când am putut” , a explicat ea. „Toate nebuniile. Îmi vor mulțumi și le voi răspunde în privat la tot ce vor să știe.”

Fostul cuplu a început să se întâlnească în 2012, logodindu-se în anul următor. Kim și Kanye s-au căsătorit în 2014 și au fost uniți timp de aproape șapte ani înainte ca vedeta să ceară divorțul. Ulterior, a urmat o serie de atacuri publice la adresa fostei soții din partea rapperului.

Sezonul 3 din The Kardashians are premiera pe 25 mai pe Hulu.

Citește și

STUDIU. Cu ce sunt câinii de la Cernobîl diferiți de ceilalți? Descoperirile oamenilor de știință demonstrează detaliile care îi diferențiază

FOTO. Google Maps a făcut o actualizare a dezastrului din orașul ucrainean Mariupol. Cum arată după bombardamente

Recep Tayyip Erdogan s-a îmbolnăvit și își suspendă campania electorală. Ce anunț a făcut președintele turc