• Prințesa Kate a avut o interacțiune adorabilă cu un bebeluș în vârstă de un an care i-a furat în joacă geanta de designer.
  • Prințul și Prințesa de Wales au vizitat Aberfan, în sudul Țării Galilor, vineri, unde au făcut o plimbare prin Grădina memorială Aberfan.
  • Videoclipul devenit viral îl arată pe bebelușul Daniel încercând să bage mânerul poșetei în gură, în timp ce mama sa reacționa șocată.

Prințesa Kate a avut o interacțiune adorabilă cu un bebeluș în vârstă de un an care i-a furat în joacă geanta de designer în timpul vizitei sale în Țara Galilor, scrie The Indepnedent.

Prințul și Prințesa de Wales au vizitat Aberfan, în sudul Țării Galilor, vineri, unde au făcut o plimbare prin Grădina memorială Aberfan și au adus un omagiu celor care au murit în dezastrul de la Aberfan din 1966.

În timp ce îi saluta pe fanii regali la memorial, Kate Middleton a fost oprită de un admirator special care s-a atașat de geanta ei neagră. Prințesa vorbea cu Lucy Williams, care îl ținea în brațe pe fiul ei Daniel, în vârstă de un an, atunci când copilul a devenit fascinat de geanta ei neagră Mulberry, care a fost vândută inițial la prețul de 675 de lire sterline (aproximativ 845 de dolari).

Recomandări

SZIJJARTO APĂRĂ LUMEA DE UN RĂZBOI MONDIAL
SCHOLZ ESTE DE ACORD CU MACRON
VON DER LEYEN NU RENUNȚĂ LA MELONI
CHINA ORGANIZEAZĂ EXERCIȚII MILITARE
FERRARI PREGĂTEȘTE UN MODEL UNIC
SFÂNTUL MILENIAL

Într-un moment surprinzător, prințesa i-a dat poșeta băiețelului, dar l-a anunțat că se va întoarce după ea, și a continuat să salute publicul. „Poate să o ia să se joace cu ea, mă voi întoarce după ea!”, își amintește mama că a spus Kate, potrivit ITV.

Videoclipul devenit viral îl arată pe bebelușul Daniel încercând să bage mânerul poșetei în gură, în timp ce mama sa reacționa șocată. „Nu o mânca!”, a spus ea. Între timp, Kate a râs împreună cu mulțimea înainte ca Lucy să îi returneze prințesei geanta neagră.

Citește și