• Kate Middleton a fost lăudată pentru trucul subtil pe care îl folosește pentru a se asigura că este poziționată perfect în fotografii.
  • În videoclipul, care a fost postat pe TikTok în această săptămână, se vede cum familia regală se pregătește să pozeze împreună pentru o fotografie.
  • Pe TikTok, unde videoclipul a fost vizionat de peste un milion de ori, și pe Twitter, unde a fost vizionat de încă 121.000 de ori, trucul subtil al lui Kate a impresionat fanii.

Metoda lui Kate Middleton de a poza a reapărut după ce a fost surprinsă de camerele de filmat în timpul vizitei sale la Palatul lui Christian al IX-lea din Danemarca în februarie 2022, unde s-a întâlnit cu regina Margrethe a II-a a Danemarcei și cu Mary, prințesa moștenitoare a Danemarcei, scrie The Independent.

În videoclipul, care a fost postat pe TikTok în această săptămână, se vede cum familia regală se pregătește să pozeze împreună pentru o fotografie, iar regina Margrethe îi face semn lui Kate să se apropie.
După ce Kate s-a poziționat lângă monarhul în vârstă de 83 de ani, regina Margrethe a putut fi văzută întorcându-se pentru a o privi pe prințesă, moment în care prințesa de Wales a început să se apropie încet de ceilalți membri ai familiei regale.

@l0velycatherine she’s so cute lol | #princesscatherine #princesskate #katemiddleton #fyp ♬ 강아지 같아 – 브금대통령

Pentru a se poziționa puțin mai aproape de suverana daneză, Kate Middleton și-a menținut poziția în timp ce se apropia încet și cu pași laterali de regină, prințesa fiind văzută mișcând subtil picioarele pe măsură ce se apropia. După ce s-a poziționat mai aproape de regina Margrethe, prințesa s-a întors apoi să zâmbească și să schimbe câteva cuvinte cu monarhul, iar cele două au fost văzute râzând.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES

Cum au reacționat fanii

Pe TikTok, unde videoclipul a fost vizionat de peste un milion de ori, și pe Twitter, unde a fost vizionat de încă 121.000 de ori, trucul subtil al lui Kate a impresionat fanii.

„De fapt, e atât de impresionant încât umerii ei nu se mișcă. Este extraordinară”, a comentat o persoană, în timp ce un alt internaut a descris mișcarea ca fiind „shuffle-ul prințesei”.

„Drăguț și absurd în același timp”, a spus altcineva despre poziționarea lui Kate.

Alții au sugerat că, prin folosirea mișcării laterale, Middleton se asigura că respectă protocolul și eticheta regală, nefiind pusă în umbră de regina Margrethe.

„Cred că se asigură să nu stea în fața reginei”, a speculat o persoană, în timp ce alta a spus: „Este grijulie”.

Potrivit altcuiva, prin utilizarea hack-ului de poziționare, Kate arată că „își cunoaște locul și nu face totul despre ea, ci despre munca pentru care este acolo”.

Citește și