• Trei fotografii ale regelui Charles al III-lea și reginei consoartă au fost publicate cu o săptămână înainte de weekendul încoronării.
  • Acestea au fost realizate luna trecută și îi arată pe cei doi atât împreună, cât și individual.
  • Cele mai recente imagini ale familiei regale au fost realizate de Hugo Burnard, care a realizat și fotografiile de nuntă ale lui Charles al III-lea și Camilla în 2005.

Trei fotografii ale regelui Charles al III-lea și reginei consoartă au fost publicate cu o săptămână înainte de weekendul încoronării, iar o nouă partiție pentru ceremonie a fost dezvăluită. De asemenea, au fost dezvăluite detalii despre un nou panou care îl va înconjura pe rege la ceremonie. Panoul prezintă un design brodat de pictorul Aidan Hart care celebrează Commonwealth-ul, scrie Sky News.

Cele mai recente imagini ale familiei regale au fost realizate de Hugo Burnard, care a realizat și fotografiile de nuntă ale lui Charles al III-lea și Camilla în 2005, și sunt făcute în salonul albastru al Palatului Buckingham.

Acestea au fost realizate luna trecută și îi arată pe cei doi atât împreună, cât și individual.
În fotografia comună, cuplul stă unul lângă altul în fața unui portret al regelui George al V-lea, pictat la scurt timp după încoronarea sa în iunie 1911.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Charles al III-lea este îmbrăcat într-un costum albastru Anderson and Sheppard, cu o cravată albastră și o cămașă albă Turnbull and Asser. Camilla poartă o rochie cu mantie din crep de lână albastră de la designerul britanic Fiona Clare, setul de cercei cu perle în formă de picătură al regretatei regine, care este împodobit cu pietre prețioase de safir și rubin, și un colier de perle din colecția sa privată.

În celelalte două fotografii, regele și regina consoartă stau individual: Charles al III-lea într-un fotoliu tapițat din lemn aurit și mătase care datează din 1829, în timp ce Camilla se află într-un fotoliu tapițat din lemn aurit și mătase cu scaun vechi din 1812.

Pentru a crea panoul despărțitor, Hart s-a inspirat din vitraliul Jubileului de Aur din Capela Regală, Palatul St James, care înfățișează „familia națiunilor” sub forma unui copac. Panoul principal al paravanului, care va fi orientat spre congregație, prezintă un copac cu numele celor 56 de state membre ale Commonwealth-ului brodate pe frunze individuale. Elisabeta a II-a a folosit doar un baldachin în timpul încoronării sale din 1953, dar Charles al III-lea va fi înconjurat pe trei laturi de panoul central decorat și de alte două paravane la fiecare capăt.

Citește și