• Vestea despre noul lor proiect a fost anunțată săptămâna trecută de fiica lui, Corinne Foxx, într-o actualizare a stării de sănătate a tatălui ei.
  • Show-ul va avea premiera în anul 2024 pentru ca Jamie Foxx să aibă suficient timp să se recupereze.
  • Printre celebritățile care vor apărea în emisiunea se numără actori, muzicieni și vedete sportive.

Actorul, care se recuperează după ce s-a confruntat cu o complicație medicală, și fiica sa, Corinne Foxx, sunt gazdele unei noi emisiunii TV, dezvăluie Sky News. Acest anunț vine la doar câteva zile după ce familia starului premiat la Oscar a confirmat că a fost externat din spital, în urma unui incident medical „nespecificat”.

Foxx va fi gazda emisiunii alături de fiica sa Corinne, în vârstă de 29 de ani. Ei sunt, de asemenea, producători executivi ai show-ului TV. We Are Family, care va fi difuzat de rețeaua Fox, va aduce în fața publicului momente muzicale inedite. Publicul din studio, format din 100 de persoane vor încerca să ghicească identitatea vedetei cu care este rudă interpretul, în încercarea de a câștiga până la 100.000 de dolari (80.000 de lire sterline).

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Jamie Foxx este deja co-prezentator al unui show muzical de pe Fox – Beat Shazam – tot alături de fiica sa. Actorul, Nick Cannon și vedeta de reality-show, Kelly Osbourne au intervenit pentru a-și ocupa rolurile în timp ce Foxx se recuperează.

Citește și:

Elon Musk spune că George Soros „uraște umanitatea” și că îi amintește de Magneto, mutantul „X-Men”

Fostul lider Ukip spune că Brexitul a „eșuat”: „Politicienii britanici sunt la fel de inutili precum comisarii de la Bruxelles”

Războiul din Ucraina: Kievul a fost lovit de un număr „excepțional” de rachete. Ce spun oficialii