• Actorul a fost externat din spital, „în urmă cu câteva săptămâni”, a anunțat fiica sa, Corinne Foxx, pe rețelele sociale.
  • Câștigătorul Oscarului a fost internat pentru prima dată la un spital din Atlanta, pe 11 aprilie, în urma unor ,,complicații medicale” , a spus Corinne.
  • Corinne a simțit nevoia să facă publică starea de sănătatea a tatălui său, după ce presa americană ar fi scris că familia artistului se așteaptă la ce e mai rău.

Jamie Foxx a fost externat din spital „în urmă cu câteva săptămâni” , a anunțat fiica sa, Corinne Foxx, într-o postare pe Instagram. Potrivit CNN, actorul a fost internat pentru prima dată la un spital din Atlanta, , pe 11 aprilie, în urma unei ,,complicații medicale” , după spusele fiicei sale.

După ce presa americană a speculat că familia lui Foxx se așteaptă la tot ce e mai rău, Corinne a simțit nevoia să clarifice situația, în ceea ce privește starea de sănătatea a tatălui său. Ea a adugat în povestea sa de pe Instagram următorul mesaj: „E trist să văd cum funcționează mass-media. Tatăl meu a ieșit din spital de câteva săptămâni, se recuperează.  De fapt, ieri a jucat pickleball! Mulțumim pentru rugăciunile și sprijinul tuturor!” .

Citește și:

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN