• Foxx i-a mulțumit actorului Nick Cannon pe Instagram pentru că l-a înlocuit în calitate de gazdă a emisiunii de jocuri muzicale Beat Shazam.
  • El a împărtășit un mesaj pe Instagram, spunând: Apreciez toată dragostea!!!! Mă simt binecuvântat”.
  • Fiica lui Foxx a declarat luna trecută că acesta era tratat cu mare grijă”, dar nu a precizat ce i s-a întâmplat.

Jamie Foxx a primit sprijin online după ce a postat pe rețelele de socializare pentru prima dată de când a fost spitalizat. Actorul premiat cu Oscar se află în spital de câteva săptămâni în urma unei complicații medicale” recente, scrie BBC.

El a împărtășit un mesaj pe Instagram, spunând: Apreciez toată dragostea!!!! Mă simt binecuvântat”. Printre cei care și-au oferit sprijinul s-au numărat Vin Diesel și Jeremy Renner, care se recuperează în urma unui grav accident cu plugul de zăpadă.

Fiica lui Foxx a declarat luna trecută că acesta era tratat cu mare grijă”, dar nu a precizat ce i s-a întâmplat. În postarea originală a lui Corinne Foxx se putea citi: A fost un accident: „Am vrut să împărtășim faptul că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicație medicală. Din fericire, datorită unei acțiuni rapide și a unei îngrijiri deosebite, el este deja pe drumul spre recuperare. Știm cât de iubit este și apreciem rugăciunile voastre. Familia vă cere intimitate în această perioadă. Cu multă dragoste, Familia Foxx”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În vârstă de 55 de ani, Foxx ar fi fost spitalizat în Atlanta, Georgia, în timp ce filma filmul Netflix Back In Action” alături de Cameron Diaz. Potrivit revistei People, incidentul nu a avut loc pe platoul de filmare și nu a fost dus la spital cu un vehicul de urgență.

Foxx a primit sprijin și din partea actriței Courtney Cox și a cântărețului John Legend, sub forma unor emoticoane de rugăciune. Ansel Elgort, care a jucat alături de Foxx în filmul Baby Driver din 2017, a scris: Ești cel mai grozav Jamie, te rog să te recuperezi repede. Ești o binecuvântare pentru această lume, avem nevoie de tine în ea”.

Foxx i-a mulțumit, de asemenea, actorului Nick Cannon pe Instagram pentru că l-a înlocuit în calitate de gazdă a emisiunii de jocuri muzicale Beat Shazam.

Citește și