• Fostul lider Ukip spune că miniștrii nu au reușit să profite de avantajele ieșirii din UE.
  • Fostul lider al partidului Brexit și al UKIP, care a refuzat să excludă o revenire politică, a declarat că Marea Britanie nu a „beneficiat economic de Brexit”.
  • Comentariile sale au fost făcute în timp ce în Partidul Conservator se iscă o dispută în legătură cu imigrația.

Nigel Farage spune că ieșirea din UE a „eșuat”, în timp ce a încercat să dea vina pe guvern pentru ceea ce a descris ca fiind incapacitatea acestuia de a profita de faptul că se află în afara blocului comercial, scrie The Independent.

Fostul lider al partidului Brexit și al UKIP, care a refuzat să excludă o revenire politică, a declarat că Marea Britanie nu a „beneficiat economic de Brexit”, susținând că politica guvernamentală a descurajat întreprinderile să investească în Regatul Unit.

Comentariile sale au fost făcute în timp ce în Partidul Conservator se iscă o dispută în legătură cu imigrația, Suella Braverman, ministrul de interne, solicitând ca numărul total să scadă într-un discurs la Conferința Națională a Conservatorilor, care a fost considerat de unii ca fiind un discurs pentru viitoarea conducere.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Într-un interviu acordat luni postului BBC Newsnight, Farage a declarat că Marea Britanie nu a beneficiat din punct de vedere economic de pe urma Brexitului, a criticat politicienii britanici pentru că sunt „la fel de inutili ca și comisarii” de la Bruxelles și a acuzat guvernul că nu reușește să controleze frontierele Marii Britanii.

Lui Farage i s-a pus în vedere că sondajele recente par să arate că un număr tot mai mare de persoane care au votat pentru Brexit regretă acum decizia și că Marea Britanie a fost singura economie din G7 care nu a revenit la nivelurile de dinainte de pandemie.

Citește și