• Tom Hanks își pune baza în inteligența artificială.
  • A.I. ar putea face posibilă apariția sa în filme chiar și după moarte.
  • „Oricine poate acum să se recreeze la orice vârstă ar avea prin intermediul inteligenței artificiale”.

Tom Hanks vorbește despre inteligența artificială care ar putea face posibilă apariția în continuare în noi filme chiar și după moartea sa, scrie DEADLINE.

„Ceea ce este o posibilitate de bună credință în acest moment, dacă aș vrea, este că m-aș putea aduna și aș putea prezenta o serie de șapte filme în care aș juca în ele și în care aș avea 32 de ani de acum până la venirea împărăției”, a declarat Hanks în timp ce a fost intervievat în cadrul emisiunii The Adam Buxton Podcast.

Hanks a adăugat: „Oricine poate acum să se recreeze la orice vârstă ar avea prin intermediul inteligenței artificiale sau al tehnologiei deep fake… Aș putea fi lovit de un autobuz mâine și gata, dar performanțele mele pot continua la nesfârșit. În afară de faptul că înțelegem că a fost făcut de AI sau de deep fake, nu va fi nimic care să vă spună că nu sunt eu și numai eu și că va avea un anumit grad de calitate naturală. „

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Hanks, care s-a reunit din nou cu regizorul Forrest Gump, Robert Zemeckis, pentru filmul Here, va folosi cel mai probabil tehnologia AI pentru ca proiectul să îl de-îmbătrânească. Actorul s-a întrebat dacă publicului i-ar păsa dacă A.I. este folosită în filme.

Având în vedere că tehnologia avansează, Hanks spune că agenții de la Hollywood întocmesc deja contracte pentru a le proteja pe cele ale actorilor.

Acesta declară: „Pot să vă spun că se poartă discuții în toate breslele, în toate agențiile și în toate firmele de avocatură pentru a găsi ramificațiile juridice ale faptului că fața și vocea mea și a tuturor celorlalți sunt proprietatea noastră intelectuală”

Citește și