• Fostul cancelar german Angela Merkel va apărea la un podcast despre crime în cadrul unei emisiuni speciale de Crăciun.
  • În podcastul „Vorbim despre crimă?” al postului public german SWR, ea nu vorbește despre atrocități reale, ci despre cazurile penale din opera în patru părți „Inelul Nibelungului” a lui Richard Wagner.
  • Merkel a fost prima femeie cancelar al Germaniei și a fost desemnată ,,Cea mai puternică femeie din lume” de către revista Forbes timp de 10 ani la rând.

Fostul cancelar german Angela Merkel va apărea la un podcast despre crime în cadrul unei emisiuni speciale de Crăciun, scrie presa franceză.

În podcastul Vorbim despre crimă?” al postului public german SWR, ea nu vorbește despre atrocități reale, ci despre cazurile penale din opera în patru părți Inelul Nibelungului” a lui Richard Wagner.

Ediția specială de Crăciun în trei părți a podcastului cu crime reale cu fostul judecător federal Thomas Fischer și gazda Holger Schmidt urma să fie lansată duminică după-amiază.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mă bucur, de asemenea, că facem ceva complet diferit aici” , a anunțat Merkel când a fost întrebată de ce a decis să participe la acest format.

Face parte din libertatea sa nou dobândită” de a merge într-o direcție complet diferită” .

Merkel este un mare admirator al lui Wagner și participă cu regularitate la Festivalul Bayreuth.

Seara premierei a fost întotdeauna una dintre puținele ocazii din an în care a apărut pe covorul roșu alături de soțul ei, Joachim Sauer, cu care împărtășește pasiunea pentru Wagner.

Prin urmare, Sauer a fost numit în glumă și Fantoma de la Operă”.

În timp ce multe celebrități și politicieni au părăsit teatrul festivalului Bayreuth după deschidere, Merkel și Sauer au rămas, de obicei, mai mult timp în orașul din nordul Bavariei, în privat, pentru a asista la alte spectacole. În mod tradițional, festivalul anunța începutul vacanței de vară a cuplului Merkel-Sauer.

Merkel a fost prima femeie cancelar al Germaniei și a fost desemnată ,,Cea mai puternică femeie din lume” de către revista Forbes timp de 10 ani la rând.