• Comedy Wildlife Photo Awards din UK și-a dezvăluit lista de finaliști pentru 2023.
  • Și tu poți fi jurat și să-ți votezi fotografia favorită de la categoria „People’s Choice”.
  • Câștigătorii vor fi anunțați pe 23 noiembrie, unul dintre premii e o excursie în Kenya.
  • Concursul a fost fondat în 2015 de fotografii Paul Joynson-Hicks și Tom Sullam..
  • Comedy Wildlife Photo Awards promovează și conservarea faunei sălbatice.

Animalele știu cum să stea la poze. Dovada este concursul anual Comedy Wildlife Photo Awards. Concursul și-a dezvăluit ieri finaliștii.

Poți vedea în poze o bufniță supărată, o vidră balerină, un urs care te salută și o vulpe care pare că fumează un trabuc. Finaliștii ediției din acest an de la Comedy Wildlife Photography Awards au cu toții talentele lor. Lista scurtă anunță 41 de finaliști.

Premiul cel mare le oferă fotografilor șansa de a câștiga 500 de lire sterline, alt premiu fiind o excursie de o săptămână în Maasai Mara din Kenya, precum și un trofeu lucrat manual. Totodată Comedy Wildlife Photo contribuie și la o acțiune de binefacere, și sprijină organizația caritabilă de conservare a naturii din Marea Britanie, Whitley Fund for Nature.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Anul acesta, prezentatoarea TV Kate Humble și comediantul Hugh Dennis vor fi jurați alături de fotografii Daisy Gilardini, Will Bullard-Lucas și alții. Câștigătorul va fi anunțat pe 23 noiembrie. Dar organizatorii concursul ne cer și noua ajutorul, astfel că și tu Raluca îți poți vota fotografia preferată doar la categoria „People’s Choice”.

Citește și: