• Animația „Dorința” prezintă povestea Ashei care își pune o dorință care schimbă lucrurile în regatul Rosas.
  • Anisia Gafton dublează vocea prietenei prințesei Asha, Dahlia, liderul neoficial al Adolescenților.
  • Comedia muzicală Dorința adună în prima zi de lansare 8 milioane de dolari în SUA.

Disney a lansat în cinema filmul de animație „Dorința″. Un film care îți dă curajul să te rogi la steaua ta și să crezi că dorințele se vor împlini. Anisia Gafton dublează vocea prietenei prințesei Asha, Dahlia, liderul neoficial al Adolescenților.

Animația „Dorința”, produsă de studiourile Walt Disney, este o comedie muzicală care invită publicul în regatul magic Rosas unde Asha, o idealistă isteață, își pune o dorință atât de puternică, încât îi este îndeplinită de o forță cosmică, o mică minge de energie numită Stea.

„A fost foarte fain, mai ales că eu sunt pasionată de lucrul acesta, să imit voci. Încă de mică, eu mă uitam la televizor și încercam să reproduc vocea sau dacă auzeam un sunet mai interesant, încercam să îl produc și eu. Acum, după ce am intrat în acest proiect, mi-a fost foarte familiar și m-am distrat foarte tare. Este ceva nou, un film amuzant, este și o lecție de viață, până la urmă, că dacă îți dorești ceva și te rogi la steaua potrivită, visele se împlinesc”, a declarat Anisia Gafton la Aleph News.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
CARE SUNT NOUTĂȚILE ÎN AI?

Citește și