• Astăzi, 28 iunie, este ziua de naștere a probabil celui mai influent om în viață, Elon Musk
  • Miliardarul împlinește vârsta de 50 de ani
  • Aniversarea Tehnoregelui Tesla este la fix 69 de zile după 4/20 (20 aprilie), două numere foarte iubite de către internauți

Astăzi, 28 iunie, este ziua de naștere a probabil celui mai influent om în viață, Elon Musk. Miliardarul împlinește vârsta de 50 de ani.

El are un vis mare: să ducă omenirea pe Marte. La 10 ani era deja pasionat de computere și jocuri video. A început să învețe programare imediat și a creat un joc înainte să împlinească 12 ani. Anii au trecut, iar Musk este acum unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume.

Și unul dintre cei mai bogați. Tesla a crescut cu 200% în ultimul an. SpaceX a ajuns printre cele mai importante companii pentru călătoria în Spațiu. Și tocmai ce a confirmat că în luna iulie va avea prima misiune pe orbită pentru Starship, racheta construită să ducă oameni pe planeta Marte.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Autointitulat „Tehnoregele Tesla”, Elon Musk este, paradoxal, cel mai urât și, în același timp, cel mai iubit personaj al vremurilor noastre, iar motivul este unul singur – tweet-urile lui.

El este acuzat că „se joacă” pur și simplu cu prețul activelor, fie că vorbim de acțiunile Tesla sau de criptomonede. În același timp, el este și adorat de mulți internauți pentru implicarea lui în lumea criptomonedelor și a firii relaxate de care dă dovadă.

Miliardarul împlinește astăzi vârsta de 50 de ani, la fix 69 de zile după 4/20 (20 aprilie), două numere foarte iubite de către internauți.

Cel intitulat „The Dogefather”, ca urmare a aportului enorm pe care l-a adus la valoarea actuală a Dogecoin, a primit multe urări din partea utilizatorilor. Mulți au ales să îi transmită aceste gânduri prin intermediul meme-urilor, iar tag-ul #dogefather a devenit viral pe Twitter.

Videoclipul anterior face referire la faptul că valoarea Dogecoin a crescut considerabil grație lui Elon Musk, iar racheta a devenit un emoticon popular în rândul entuziasmaților de criptomonede – în corelație cu expresia „to the moon” (către lună), legată de creșterea prețurilor acestora. Mai mult de atât, „Tehnoregele Tesla” vrea să ducă, la propriu, Dogecoin pe Lună.

„Legătura” specială dintre Elon Musk și Dogecoin nu putea fi portretizată mai bine, poate la același nivel cu următorul tweet incorporat. Un lucru e cert – miliardarul de la șefia SpaceX iubește internetul, glumele și criptomonedele – iar sentimentul e reciproc, cel puțin în cazul internauților care i-au făcut urări cu ocazia zilei sale aniversare.

Șeful Tesla, SpaceX și Neuralink își va petrece ziua la Barcelona, acolo unde marți va lua cuvântul la Mobile World Congress.