• Ariana Grande a apărut marți în emisiunea lui Zach Sang Show, unde i-a amenințat cu sanțciuni în justiție pe cei care i-au scurs melodia pe TikTok.
  • Grande a dezvăluit în cadrul interviului că piesa „Fantasize” nici măcar nu a fost cântecul ei real, ci un cântec de parodie pentru o emisiune TV.
  • De asemenea, ea a intrat pe Instagram pentru a dezvălui lista de piese pentru noul ei album „Eternal Sunshine”, care debutează pe 8 martie.

Ariana Grande a ripostat împotriva celor care au divulgat piesa sa „Fantasize” în 2022, amenințându-i cu acțiuni în justiție, scrie Daily Mail.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a apărut marți la emisiunea lui Zach Sang Show, unde i-a numit pe cei care i-au scurs melodia pe TikTok.

De asemenea, ea a dezvăluit pe Instagram pentru a lista de piese a noului său album, „Eternal Sunshine”, care va fi lansat pe 8 martie.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Cântăreața a dezvăluit în cadrul interviului că piesa „Fantasize” nici măcar nu a fost cântecul ei propriu-zis, ci un cântec de parodie pentru o emisiune TV.

Potrivit acesteia, melodia a provenit din niște sesiuni de studio pe care le-a făcut înainte de a pleca să filmeze „Wicked”.

„Înainte de a pleca pentru „Wicked”, cele câteva sesiuni de studio pe care le-am făcut, care sunt toate – toate – pe TikTok, vă mulțumesc foarte mult. Ne vedem în închisoare, la propriu”, a spus ea.

„Chestia este, totuși, că toate acestea au fost scrise pentru un show TV, pentru ceva care nu era pentru mine”, a recunoscut ea, deși nu a numit show-ul TV.

Ea a adăugat: „Nu a fost cântecul meu. Nu a fost pentru mine. A fost o parodie a unei vibrații de grup de fete din anii ’90”, adăugând că fanilor „le-a plăcut foarte mult”.

„Sunteți absolut ipocriți. Asta e o nebunie. Este atât de banal, dar este în regulă. Am luat biletul și le-am cam dat versiunea Arianei pe album”, a spus ea.

Nu este clar care cântec este propria ei versiune a piesei „Fantasize”, dar ea a recunoscut: „Așa că unele dintre acele idei din acea perioadă au ajuns pe album, ceea ce este foarte interesant”.

Cântăreața a publicat lista pieselor de pe albumul „Eternal Sunshine”

Artista a făcut publică lista pieselor pentru „Eternal Sunshine”, care începe cu „Intro (End of the World)”, urmată de „Bye” și „Don’t Wanna Break Up Again”.

Urmează „Saturn Returns Interlude”, piesa care dă titlul, „Eternal Sunshine”, „Supernatural” și „True Story”.

Albumul mai include „The Boy Is Mine”, „Yes, And?”, „We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)” și „I Wish I Hated You”.

Ultimele două melodii sunt „Imperfect For You” și „Ordinary Things”, în care cântă „Nonna”, alias bunica sa Marjorie Grande, în vârstă de 98 de ani.

Citește și