• Taylor Swift și alte vedete de top precum Ariana Grande, Lizzo, Jason Moma, ennifer Coolidge și Snoop Dogg au refuzat să apară în următorul proiect al lui Jennifer Lopez, „This Is Me…Now”.
  • Vanessa Hudgens, vedeta din „High School Musical,” a fost propusă pentru un rol principal, în care să joace rolul surorii lui Jennifer, dar acest lucru nu s-a concretizat încă.
  • Jane Fonda, Neil deGrasse Tyson, Post Malone, Kim Petras, Keke Palmer și Jenifer Lewis sunt câteva dintre celebritățile care vor face parte din producție.

Taylor Swift și alte vedete de top au refuzat ultimul proiect al lui Jennifer Lopez, „This Is Me… Now”, scrie Us Weekley.

Un documentar din culise a dezvăluit câteva dintre celebritățile de renume care au refuzat roluri în filmul muzical epic, care spune povestea relației dintre Jennifer și soțul ei actual, Ben Affleck.

Taylor Swift, precum și Ariana Grande, Lizzo, Jason Momoa, Jennifer Coolidge și Snoop Dogg s-au numărat printre celebritățile care fie au refuzat să participe, fie nu au fost disponibile.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Khloe Kardashian a fost, de asemenea, invitată să facă o apariție cameo, dar nu a făcut-o.

Documentarul mai explică faptul că Vanessa Hudgens, vedeta din „High School Musical,” a fost propusă pentru un rol principal, în care să joace rolul surorii lui Jennifer, dar nici acest lucru nu s-a concretizat.

În ciuda numărului mare de vedete care nu au participat la proiect, acesta include totuși o distribuție plină de vedete.

Cine va juca în filmul lui Jennifer Lopez?

Jane Fonda, Neil deGrasse Tyson, Post Malone, Kim Petras, Keke Palmer și Jenifer Lewis sunt doar câteva dintre talentele prezente în producție.

Iar Jennifer, în vârstă de 54 de ani, spune că este încântată de lista de celebrități care au fost implicate în cele din urmă.

„Mi-au dat o listă cu toți acești oameni extraordinari, iar eu am zis: „Da, îmi plac toți acei oameni, dar nu asta îmi doresc”, a declarat ea.

„Vreau tot felul de oameni diferiți”.

Citește și