• Jack Sweeney, studentul în vârstă de 21 de ani, care a primit o scrisoare de încetare și desistare din partea avocatului lui Taylor Swift, a răspuns împotriva amenințării legale.
  • Echipa sa legală susține că nu există nimic ilegal în folosirea informațiilor publice pentru a urmări avioane private, inclusiv cele folosite de figuri publice precum Taylor Swift.
  • Sweeney afirmă că acțiunile sale sunt motivate de dorința de transparență și de furnizarea de informații publice, subliniind că există un interes ridicat din partea fanilor lui Swift în urmărirea avioanelor ei private.

Jack Sweeney, studentul în vârstă de 21 de ani, care a primit o scrisoare de încetare și desistare din partea avocatului lui Taylor Swift după ce a urmărit jetul privat al cântăreței, a răspuns înapoi la amenințările legale. Acesta a publicat scrisoarea trimisă de avocații săi pe X (fostul Twitter), adăugând o referință la una dintre melodiile celebre ale cântăreței într-un comentariu: „Look What You Made Me Do”, făcând aluzie la melodia din albumul „Reputation” din 2017, conform NDTV.

Avocatul lui Taylor Swift l-a acuzat pe domnul Sweeney că se implică în „comportamente de hărțuire și urmărire” prin urmărirea activității jetului cântăreței americane. Însă echipa legală a lui Sweeney a declarat că avocata Katie Wright Morrone nu a putut găsi nicio dovadă a unui proces intentat împotriva clientului lor pentru utilizarea „discursului protejat” și publicarea datelor Federal Aviation Administration, accesibile publicului.

„Pe scurt, nu există nimic ilegal în utilizarea informațiilor publice pentru a urmări avioane private, inclusiv cele folosite de figuri publice precum Taylor Swift”, a declarat avocatul James Slater. El a subliniat că a folosit aceleași date pentru a publica informații despre avioanele private ale lui Elon Musk.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Un alt argument adus de echipa legală a lui Sweeney este că siguranța lui Swift nu este pusă în pericol de aceste informații. Studentul a declarat că nu a avut niciodată intenția de a provoca vreun rău cu acțiunile sale, subliniind că compilează doar „informații publice”.

Citește și