• A fost prima dată când Maddie Moon și-a făcut apariția ca model la New York Fashion Week.
  • Maddie a defilat gravidă.
  • Aceasta e însărcinată în 32 de săptămâni.

Ieri a fost prima dată când Maddie Moon și-a făcut apariția ca model la New York Fashion Week. Dar designerul din Manhattan nu a fost singura la debutul ei la show-ul de prêt-à-porter al Collinei Strada. La show a fost și fiica ei care se află în burta mamei sale de 32 de săptămâni, scrie Vogue.

„[Designerul Collina Strada] Hillary a venit la cină într-o seară și i-am împărtășit vestea sarcinii”, spune Moon. „În momentul acela sarcina era ușor vizibilă, dar ea m-a întrebat dacă vreau să intru în spectacolul ei. M-am simțit confortabilă făcând asta pentru că știu că Hillary creează în mod constant îmbrăcăminte pentru oamenii care sunt de obicei trecuți cu vederea de industria modei”.

Moon este acum în ultimul trimestru de sarcină, iar burtica de gravidă este mult mai vizibilă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

„Am intrat să încerc câteva ținute, iar Hillary și cu mine am vorbit despre cum nu vrem ca acest gest să pară forțat”, spune Moon râzând. „Uneori poate fi greu să găsești îmbrăcăminte când ești însărcinată. Dar când am încercat ținuta în care am ajuns să intru, m-am simțit schimbată. De obicei, nu se ține cont de felul în care se simte modelul în îmbrăcăminte, dar m-am simțit sexy în asta și de aceea a fost ales.

În frenezia energiei dinaintea spectacolului, Strada s-a întâlnit cu Moon, întrebând-o: „Te simți sexy? Te simți puternică?” Toate acestea sunt perfect legate de tema sezonului Collina’s Gym, realizată în spiritul siglei Gold’s Gym.

„Chiar am făcut-o”, spune Moon. „Am citit recent că un studiu a constatat că rezistența unei femei în timpul sarcinii este similară cu cea a lui Iron Man.”

Citește și