• Colecția primăvară-vară 2024 a lui Elie Saab a fost inspirată de misticismul marocan.
  • Jean Paul Gaultier și Simone Rocha au colaborat pentru o colecție couture specială.
  • O piesă remarcabilă a colecției Valentino e o rochie neagră din catifea, cu decupaj.

Elie Saab și-a prezentat colecția Haute Couture primăvară-vară 2024 cu o notă de misticism marocan.
Colecția, intitulată „Desert Rose”, s-a inspirat din farmecul intrigant al Marocului, capturând esența souk-urilor sale pline de viață și lumina eterică a deșertului.

Printre vedetele prezente s-a numărat și Jennifer Lopez, care a îmbrăcat o rochie avanpremieră semnată de Elie Saab, într-o nuanță mousseline verde lime îmbogățită cu o pelerină florală în nuanțe pastelate, accentuată cu pene și cristale violet lavandă.

Jean Paul Gaultier și Simone Rocha au colaborat pentru o colecție specială, numită „Gaultier by Rocha”.
Colecția couture a inclus rochii de bal fără spate, creații rafinate din tul, siluete dramatice și elemente recunoscute ale mărcii, cum ar fi fundițe, spumă, perle și flori.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Acestea au fost juxtapuse cu accesorii de inspirație marinărească, lenjerie de corp folosită ca îmbrăcăminte exterioară, corsete și o reinterpretare elegantă a celebrului sutien conic al lui Gaultier, adus la viață de Rocha.

Colecția Valentino, compusă dintr-un impresionant număr de 64 de modele, a prezentat o diversitate copleșitoare de opțiuni pentru sezonul premiilor. Unul dintre piesele remarcabile a fost o rochie neagră din catifea, cu un decupaj elegant, completată de o lungă ștoală din sifon de mătase.

Citește și