• Când vine vorba de modă, nimic nu bate spectacolele haute couture din Paris.
  • Un aer de suprarealism a cuprins show-ul Chanel Spring Couture.
  • Astăzi vor avea loc prezentările de la Jean Paul Gaultier, Julie de Libran și Valentino.

Paris Haute Couture Week a adus pentru a doua zi la rând cele mai noi colecții pentru vara lui 2024. Vedetele serii au fost Chanel, Alexis Mabille, Stephane Rolland și Giorgio Armani.

Când vine vorba de modă, nimic nu bate spectacolele haute couture din Paris. Un aer de suprarealism a cuprins show-ul Chanel Spring Couture, în timp ce invitați celebri, printre care Naomi Campbell și Kendrick Lamar și-au etalat ținutele de teatru la Paris.

Schiaparelli, Casa istorică, specializată în haute couture, a împins din nou limitele tehnologiei, creând o mini-rochie realizată din fragmente de hard disk-uri, microprocesoare şi dischete, iar una dintre modele a defilat cu o păpușă în brațe creată tot din fragmente de microcipuri.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Cele mai fidele cliente ale brandului, de toate vârstele, au stat în primul rând, purtând ţinute spectaculoase, printre care se numără Zendaya, Jennifer Lopez, şi Carla Bruni. Designerul italian Giorgio Armani a prezentat marți o gamă strălucitoare, prezentând ansambluri de pantaloni subțiri și rochii lungi în nuanțe pastelate. Modelele au defilat pe podium cu rochii cu volane, iar în partea de sus rochiile erau fără bretele, sub forma unei busteiere decorate cu modele de flori brodate.

Astăzi vor avea loc prezentările de la Jean Paul Gaultier, Julie de Libran și Valentino, iar întreg evenimentul se va încheia joi cu prezentarea Maison Margiela.

Citește și