• Săptămâna Haute Couture de la Paris scoate în față creații strălucitoare purtate de vedete.
  • La Schiaparelli, J.Lo, Zendaya și Carla Bruni s-au văzut în prima linie.
  • La evenimentul cu acces limitat, doar presa şi clienţii pot asista la prezentările unor piese unice, realizate neapărat manual.

Săptămâna Haute Couture s-a deschis la Paris. Iar odată cu ea, s-a văzut o galerie glamour de vedete și creații strălucitoare.

La eveniment cu acces limitat, la care doar presa şi clienţii pot asista la prezentările unor piese unice, realizate neapărat manual. Nimeni alta decât J.Lo, care a adus romantismul și haosul cu look-ul ei Schiaparelli.

Superstarul a purtat haină supradimensionată acoperită cu 7000 petale de trandafiri albi proaspeți
și împodobită cu un soare argintiu cu paiete pe spate. Cele 7.000 de petalele au fost păstrate cu apa cu zahăr, cunoscut și sub numele de nectar de colibri.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

La Schiaparelli, au fost prezente pe scaunele din faţă actriţa Zendaya şi cântăreaţa Jennifer Lopez, dar şi Carla Bruni. Cele mai bune cliente ale brandului, de toate vârstele, au stat în primul rând, purtând ţinute spectaculoase. Tema prezentări de modă, concepută de designerul Daniel Roseberry, a fost „Creaturi de dincolo”.

Ce vedete au atras atenția la colecția Dior Haute Couture?

Colecția Dior s-a văzut la Muzeul Rodin, iar una dintre cele mai așteptate vedete a fost Rihanna. Nu a început prezentarea până nu s-a așezat vedeta Acesta a purtat o fustă lungă şi mulată, pe tocuri înalte,Rihanna a continuat tema neagră cu alte elemente ale ținutei, inclusiv o șapcă de tip newsboy floppy, mănuși din piele strânsă ţinând în mână o geantă Lady Dior. A completat look-ul cu pantofii albi din satin și a accesorizat cu un colier cu picături de diamante, cercei cu diamante și glezne strălucitoare.

Săptămâna Haute Couture va ține până joi inclusiv.

Citește și